Siirry pääsisältöön

Takatalvea, kevätkukkia ja keittiöpyyhkeitä

Eilinen räntäsade pilasi mun pitkän lenkin kun en siis halunnut juosta 20km rännässä. Pah. Tämä ilkeä takatalvi! Saas  nähdä millainen keli on 2 viikon kulttua Länkkärissä. Viime keväänä tuli kuuma samana ajankohtana. Nyt voi tulla kuuma pitkien lenkkien vähyydestä johtuen. Mut ei se haittaa, silti mennään.

Innostuin Plantagenin uudesta kevätkukka kataloogista sen verran, että ostin suunnitelmallisesti tiettyjä kevätkukkia. Raahasin perheen miesväkeä kärrypojiksi ja sit mentiin. Tulos soma.


takatalvi yllätti kevätkukat
 
Suunnitelmallisesti myös nostan kukat sisään joka yöksi, niin kauan kun on yöpakkasia. Hirvee höösäys kukista :) Kyllä mä olisin taas niin oman isohkon pihan ja kasvimaan tarpeessa. Pitäiskö muuttaa maalle täältä kaupunkimaisesta asumismuodosta? Harkitaan kovasti miehen kanssa. Tässä on kuitenkin puolensa, kuten kohtuullinen työmatka ja se tosiasia, että lasten elämä on täällä. Mutta jos ei niin kauas, vaan ihan vähäsen vaan landelle....
 
Pyörähdettiin myös Iksussa, josta tarpeellisen säilytyskalusteen lisäksi näitä herkkuja.
kitchen towels
 
Tein liikuntasuunnitelmaa syksylle, koskien vakkariliikuntoja. Aloitan vakkariastangan viikonloppuisin. Nykyinen on niin epäsäännöllistä, pääsen sinne yleensä vain joka toinen viikko jos silloinkaan. Joogannut olen kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti kohta 10 vuotta ja siinähän lajissa kehittyy huikeasti kun pääsisi joka viikko 1,5 h ohjattuun joogaan. Loput voi tehdä kotona kun siltä tuntuu. Juoksu tietty jatkuu, siinä tulee toukokuun lopussa neljä vuotta täyteen. Jessssh!
Lisäksi, kolmanneksi aloitan jonkin uuden, cross trainingin tai vastaavan rankan ja kroppaa kehittävän lajikkeen. Toivotaan, että kun on syksy, aika on riittänyt ja näin on käynyt!!!
 
Tämän viikon juoksusuunnitelma = 40 km yhteensä. Takatalvi kuulemma loppuu ihan just.....

Kommentit