Siirry pääsisältöön

Blogin pitämisen huonous

Mun on pitänyt jo kauan aikaa sitten toivottaa uudet ja vanhat lukijat erittäin tervetulleiksi. Varsinkin uusin, kirjoitat itse kivasti ja mikä parasta positiivisesti elämästäsi kuitenkaan sen enempiä värittämättä asioita. Pidän tyylistä.

Mutta minä, olen vaan niin intohimoton bloggaaja, pääsääntöisesti siksi että aika menee aina kaikkeen muuhun. Enkä sitä täppäriäkään ole vielä hankkinut. Silti on välillä kummallinen tarve kirjoittaa. Blogimaailmassakaan en suveneeristi sukeltele, mutta sen verran on tullut huomattua, että tyyliä on yhtä monta kuin kirjailijaakin :)

Mukavaa viikonloppua, lenkkejä ja ulkoiluja ehkä nautintojakin sopivasti kaikille!

Nyt on vimosten lumileikkien hetki!

Kommentit

  1. No voi kiitos! Kyllä sinäkin mielestäni positiivisesti kirjoittelet. Ja tietyllä kypsyydellä, mitä itse arvostan kovasti. Kaikkia tekstejäsi en ole lukenut läpi, mutta viikonlopun ratoksi vaikka voisinkin. Josko ne antais vaikka vähän motivaatiota mun tällä hetkellä "pikkuisen lopahtaneeseen" juoksuharrastukseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta tietyllä kypsyydellä- arviostasi. Koska niin toivoinkin, että tietty ajatusten kypsyys välittyisi, jos ei sentään älykkyys :)
    Kyllä tässä on jo lapsuusvuodet takana vaikka nuorekas olisinkin, tiettyä aivotoimintaa soisi jo tapahtuvan. Olen kyllä äärimmäisen positiivinen mutta realistinen ihminen, joka omaa mustan huumorintajun ja on 'tosikko'. Että siltäpohjalta. Kunhan itsekin kerkeilen luen myös vanhempia tekstejäsi. En ymmärrä millä ajalla kaikki hilluvat täällä blogimaailmassa? En vaan tajua..... :)Kivaa kevättä sinulle ja ollaan kuulolla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

oivalluksia

Mukava marraskuu tänä vuonna! Minä - täydellisen kevät-kesä-syksy-ihminen nautin kun talvi ei ole vielä tullut. On leutoa, on aurinkoista (no välillä sataa - daa- mitä sitten). Parasta on ollut leutous, ilman hieno henkevyys :) Aamu-usvat, leudot tuulet, aurinko ja sadepisarat. (Tekiköhän Pariisi mulle jotain?) Toiset ei kestä pimeyttä, mua se ei harmita. Mua harmittaa kun tulee pakkasta, mutta kestän sen, niinkuin aina ennenkin. (enkä tottamooses usko, että tästä talvesta tulee kohdallani poikkeusta, kestän talvea vain ja ainostaan hetken, viikon-kaksi-kolme). Tosin nyt taas tänä jouluna otetaan pieniä apuja kestämiseen, viiden viikon kulttua reissu Afrikan kylkeen. Jeiiii! Jihuuu! Jippiiii! Enpäs olekaan koskaan aiemmin ollut niin etelässä.... Eilen aamupäivällä 12 kilsan lenkillä tajusin sen, siis vasta nyt - miten se juoksun flow saavutetaan. Ja nyt puhutaan minusta ja mun kropasta - teistä muista en osaa sanoa ;-) (kertokaa miten te sen saavutatte, koska kyllähän se on ihan

Ihana talvi

Parasta elämässä on se - että niin sää kuin mielikin muuttuvat. Viimeiset seitsemän päivää talvi on antanut parastaan ja tämähän on aivan älyttömän ihanaa. Kerrankin tein fiksun aikataulutuksen nuorimman koululaisen lomaviikolle (me "talvilomailimme" jo lokakuussa siellä Madeiralla, alvariinsa ei pysty reissamaan - tai me ei pystytä) ja olen päässyt tästä säästä nauttimaan. Erittäin rennolla viikko-ohjelmalla on sormensa pelissä: etätöitä - niin mulla kuin miehelläkin ja pari lomapäivää ja mulla vain yksi officepäivä (jihuu). Olin kyllä niin tämän tarpeessa. Melkein jo pursuan taas energiaa ja työideoitakin. Voisin kuvitella jaksavani jopa pääsiäiseen asti loistavasti! Seitsemänä päivänä peräkkäin on paistanut aurinko, hukun tähän ihanaan D-vitamiinin määrään. Tuo pakkanen on ihan jees, aamulla yli kaksikymmentä ja iltapäivästä nippanappa kymmenen. Seitsemän päivää, joista kuusi liikuntapäivää. Tämä on se elämä, jota minä haluan elää. 4 x 1,5h käppäilylenkkiä (aina kamera m

missikissa

Kissajuttuja. Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa. Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta. Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät. Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa. No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä! Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää