5. huhtikuuta 2013

Blogin pitämisen huonous

Mun on pitänyt jo kauan aikaa sitten toivottaa uudet ja vanhat lukijat erittäin tervetulleiksi. Varsinkin uusin, kirjoitat itse kivasti ja mikä parasta positiivisesti elämästäsi kuitenkaan sen enempiä värittämättä asioita. Pidän tyylistä.

Mutta minä, olen vaan niin intohimoton bloggaaja, pääsääntöisesti siksi että aika menee aina kaikkeen muuhun. Enkä sitä täppäriäkään ole vielä hankkinut. Silti on välillä kummallinen tarve kirjoittaa. Blogimaailmassakaan en suveneeristi sukeltele, mutta sen verran on tullut huomattua, että tyyliä on yhtä monta kuin kirjailijaakin :)

Mukavaa viikonloppua, lenkkejä ja ulkoiluja ehkä nautintojakin sopivasti kaikille!

Nyt on vimosten lumileikkien hetki!

2 kommenttia:

  1. No voi kiitos! Kyllä sinäkin mielestäni positiivisesti kirjoittelet. Ja tietyllä kypsyydellä, mitä itse arvostan kovasti. Kaikkia tekstejäsi en ole lukenut läpi, mutta viikonlopun ratoksi vaikka voisinkin. Josko ne antais vaikka vähän motivaatiota mun tällä hetkellä "pikkuisen lopahtaneeseen" juoksuharrastukseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta tietyllä kypsyydellä- arviostasi. Koska niin toivoinkin, että tietty ajatusten kypsyys välittyisi, jos ei sentään älykkyys :)
    Kyllä tässä on jo lapsuusvuodet takana vaikka nuorekas olisinkin, tiettyä aivotoimintaa soisi jo tapahtuvan. Olen kyllä äärimmäisen positiivinen mutta realistinen ihminen, joka omaa mustan huumorintajun ja on 'tosikko'. Että siltäpohjalta. Kunhan itsekin kerkeilen luen myös vanhempia tekstejäsi. En ymmärrä millä ajalla kaikki hilluvat täällä blogimaailmassa? En vaan tajua..... :)Kivaa kevättä sinulle ja ollaan kuulolla.

    VastaaPoista