Siirry pääsisältöön

Blogin pitämisen huonous

Mun on pitänyt jo kauan aikaa sitten toivottaa uudet ja vanhat lukijat erittäin tervetulleiksi. Varsinkin uusin, kirjoitat itse kivasti ja mikä parasta positiivisesti elämästäsi kuitenkaan sen enempiä värittämättä asioita. Pidän tyylistä.

Mutta minä, olen vaan niin intohimoton bloggaaja, pääsääntöisesti siksi että aika menee aina kaikkeen muuhun. Enkä sitä täppäriäkään ole vielä hankkinut. Silti on välillä kummallinen tarve kirjoittaa. Blogimaailmassakaan en suveneeristi sukeltele, mutta sen verran on tullut huomattua, että tyyliä on yhtä monta kuin kirjailijaakin :)

Mukavaa viikonloppua, lenkkejä ja ulkoiluja ehkä nautintojakin sopivasti kaikille!

Nyt on vimosten lumileikkien hetki!

Kommentit

  1. No voi kiitos! Kyllä sinäkin mielestäni positiivisesti kirjoittelet. Ja tietyllä kypsyydellä, mitä itse arvostan kovasti. Kaikkia tekstejäsi en ole lukenut läpi, mutta viikonlopun ratoksi vaikka voisinkin. Josko ne antais vaikka vähän motivaatiota mun tällä hetkellä "pikkuisen lopahtaneeseen" juoksuharrastukseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta tietyllä kypsyydellä- arviostasi. Koska niin toivoinkin, että tietty ajatusten kypsyys välittyisi, jos ei sentään älykkyys :)
    Kyllä tässä on jo lapsuusvuodet takana vaikka nuorekas olisinkin, tiettyä aivotoimintaa soisi jo tapahtuvan. Olen kyllä äärimmäisen positiivinen mutta realistinen ihminen, joka omaa mustan huumorintajun ja on 'tosikko'. Että siltäpohjalta. Kunhan itsekin kerkeilen luen myös vanhempia tekstejäsi. En ymmärrä millä ajalla kaikki hilluvat täällä blogimaailmassa? En vaan tajua..... :)Kivaa kevättä sinulle ja ollaan kuulolla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

laiskiainen

Höh, niin on laiskottanut (tms), etten ole peruslenkkejä enempää saanut aikaiseksi. Mutta nyt mun on pakko lopettaa tää rötväily ja aloittaa 6-8 viikon hirveä treeni. Muutoinkin olo kaipaa ryhtiä. Viime viikolla yksi kymppi ja yksi jooga, edellisellä viikolla kaksi kymppiä jne. HALOO! Lohdutus on tietysti se, että edes jotain, sen karmean pitkän taudin jälkeen siis, josta en nyt enää mainitse mitään. Ihan naurattaa kun jengi hehkuttaa joka paikassa raikkaita talvilenkkejään sun muuta raikasta. Jooo-o, mennään mennään tällä viikolla mennään kolme kertaa. Mutta, mä olen niin lopen kyllästynyt tähän talveen, niin niin kyllästynyt. Tänään kävelin töihin tuolta noin, säälimätön talviviima pureutui luihin ja ytimiin, sää on hankalan harmaa, on maanantai. Ei tietoakaan keväästä, joka viime viikolla jo kolkutteli. Talvi sua ei kaivata enää! Ok:t illalla lenkille, kyl se siitä.

vielä on kesää jäljellä...

syyskuisessa Hangossa ja Tammisaaressa eilen. Enjoy, I did.  

vielä yksi posting...

Vuoden viimeinen työpäivä kääntymässä loppusuoralle. Vuoden työt on nyt tehty ja siltä aidosti tuntuukin. Taputus omalle päälaelle. Hei - pari taputusta sain jo työpaikaltakin. Kiitosta hyvin tehdystä työstä ja toivotuksia ansaitulle lomalle sekä höpinöitä korvaamattomuudestani. Olen ennenkin todennut tämän, arvostan aivan liian vähän työtäni. Ainakin vähemmän kuin muut :) Petraamista siis itselläni ensi vuoteen - asenteessani. Sen lisäksi allaolevaan listaan yhdyn täysin, erittäin tavoiteltavia kaikki. Mitäpä tuohon voisi olla lisäämistä? http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014121918942704_fd.shtml Sen lisään vielä, että hyvät pääkaupunkiseutulaiset ja muut stadiin eksyvät. Ihmeessä käykää viimeistään ensi vuonna täällä: https://www.kamppi.fi/yritys/tortilla-house-0 Ah ja Nam! Se on moro - ensi vuoteen!