Siirry pääsisältöön

kestävää asennetta

Good news again:
Vuoden täydennyskoulutus on nyt förbi, tehty ja done. Erinomaisen kehittävä ja oikeasti antoisa kokemus, enemmän kuin koulutuksen alussa ymmärsinkään. Hyvä, että lähdin siihen! Mitäpä sitten seuraavaksi opiskelisin?

Ehkä kuitenkin pientä taukoa nyt. Töiden ohella, joka on jatkuvaa itsensä kehittämistä kuitenniin,
alkaa rakennusprojektin seuraava vaihe: toteuttaminen. Lupahakemuksen saimme sisään rakennusvalvontaan viime viikolla ja kestänee noin 2 kuukautta kun luvan saamme.
Sillä välin tehtävää riittää, paljon. Jos vaikka aloittaisi piha-ja puutarhamessuilta tällä viikolla :)
No okei, okei - oikeasti on paljon hommaa meillä tässä 2 kk aikana, eikä vain messuilla haahuilua.

Kuten esimerkiksi:kevään huviksi ja ratoksi päätimme lähteä miehen kanssa kahden Wieniin, tiedossa vappuna. Äärimäisen kiinnostavaa ja tarpeellista ja ihanaa. Ja pus kahden <3 <3
Kun on matka tiedossa on tämän ihmisen hyvä ja levollinen olla.

Viime viikolla pujahdettiin teinin kanssa katsomaan Katy Perryä. Olihan se maailman luokan keikkaa ja aikamoista showta. Pohkeet soi kolmen tunnin hengailusta permannolla. Onhan se Katy
ihan mahtavan pop, mutta lämppäri oli punkpop. Asennetta, sellaista aina arvostaa.

CharliXCX

Miss Party Perry
 


Nyt on kova juoksun himo, eilen temmelsin maastossa 8km. Tänään on välipäivä ja huomenna taas juoksuille. Mieli on oikeassa moodissa nyt. Asennetta, Kestävyyttä, Rockia ja Viennaa!
Ja nyt naperon kanssa kylvämään rairuohoa ;-)

Kommentit

  1. Oi ihana Wien. Olin siellä joulukuussa ja tykästyin niin paljon kaupunkiin!! Niin kiva olis tehdä myös kesävierailu sinne :).

    VastaaPoista
  2. Ooh. Onko hyviä viinitupatärppejä? Must visit kohteita? Pakko nähdä juttuja?😊Odotan niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinituvissa ei tullut käytyä, Beizl -ravintoloissa kyllä ja kahvilat oli ihania! Mikään ei oikein ylitse muiden noussut, mutta sacher -tortun "kodissa" kannattaa kyllä käydä :). Tuossa pieni blogiteksti aiheesta: http://wannabejuoksija.blogspot.fi/2014/12/wiener-chick-und-wiener-laufer.html. Aika perusnähtävyydet kierrettiin ja lisäksi kuljeskeltiin joulutorilla, "keskustassa" ja Neubaussa (jossa kannattaa käydä niissä pikku putiikeissa!).. Luulen, että se huvipuisto maailmanpyörineen ja Praterin puistoineen on varmaan tähän vuoden aikaa mukava. Joulunaikaan ja keskellä päivää ei niinkään.. HYVÄÄ REISSUA!

      Poista
    2. Vielä viinitupiin: luulen, että niitä olis tullut koluttua enemmänkin, jos olisin ollut reissussa esim. mieheni tai ystävien kanssa :D.

      Poista
  3. Kiitos vinkeistä. Mä luinkin sun blogitekstin Wienistä taannoin😊On niin ihana lähteä vapuksi Wieniin, että sentään. Tänään länkkärin 17.3km hissuteltuani, totesin et jalka on todentotta kestävä ja selkä vaan diggaa juoksusta. Mutta mun kunto. Ihan paska😂Onneksi sitä voi parantaa. Hauskaa tulevaa viikkoa ja wappua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unelmia

kuvat Vuoreksen asuntomessualueelta 2012 Miten asuntomessut liittyvät juoksemiseen? No ensituntumalta ei tietenkään mitenkään, mutta ne saadaan liittymään jos oikein yritetään. Tietenkin monen tunnin patikointi aurinkoisella messualueella vastaa ihan kelvollisesti kevyttä-keskiraskasta treeniä. Tosin mä vedin messut läpi juttuseurassa, läpsärit jalassa ja kamera kädessä. Lenkeillä ei oo mitään näistä. Ja messuilla pitää muistaa pysähtyä lettukahveille. Mitään sellaistakaan ei ole ollut treeneissä. Mutta silmät toimii ja havainnoi (aamulenkeillä joskus ei). Päässä liikkuu kaikenlaista, joskus myös asumiseen liittyviä haaveita, toteuttamiskelpoisia ideoita, jopa hienoja päätöksiä. Näillä messuilla näkyi hyvän näköisiä terasseja, ihania kasvihuonepergoloita, kivoja yksityiskohtia siellä täällä. Taas se iänikuinen omakotitaloasuja minussa virittäytyi. Bytheway, poikani on tehnyt jo oman tulkinnan epämääräisestä lupauksestani koskien lemmikkieläimiä: 'jos joskus asu

Pariisisilmät

Nyt sulle tulee elegantit Pariisi-silmät, sanoi mieslääkäri mulle kun silmätulehdusreseptiä kirjoitti. Hän ymmärsi täydellisesti ahdistukseni, matka kolkuttaa ylihuomenna ovella ja mä sain karmean tulehduksen toiseen silmääni eilen. Miksi, miksi aina mulle tulee silmätulehdus? No, kolmas kerta koko elämän aikana ei ehkä ole aina. Mutta en tottamooses tahdo silmäni loistavan chanelin punaisena, vain huuleni. Elegantisti. Nyt on lyhyt tukka, punaisia punia ja muutama uusi matkavaatekappale hankittuna. Ja kohta on tämä pirun tulehduskin hoidossa, kun sain heti kunnon troppia tähän säälittävään silmääni. On enää kauhea ongelma, minkä takin otan reissuun, Pariisiin luvattu +16 - +21 astetta tälle viikolle. Jestas, sinnehän paistuu :)     au revoir!

Tavoite

Ok. Eka blogikirjoitus ikinä. Olen selannut ja selannut juoksublogeja, lifestyle blogeja jne. Mitä juoksemiseen tulee, tähän asti löytämäni bloggarit ovat asiansa kanssa joko täysin vakavissaan ja oikeita urheilijoita. Tai sitten wannabee juoksijoita jonain päivänä/vuonna. That's fine. Minä olen ehkä jossain siinä välimaastossa, en urheilija enkä edes urheiluhullu. Tyyppi, joka rakastikin juoksemista, eikä edes sitä tiennyt, until......... :) Ja meitä on varmaan paljon ja en ehkä ole löytänyt teitä muita. Tähän huomautus, että joo harrastan muutakin aktiiviliikuntaa: astangaa aktiivisesti vuodesta 2003, hyvin harvakseltaan punttisalia, uimista, fillarointia jne. Mutta hyötyliikuntaa, sitä aina :). Jokatapauksessa, tuli tarve kirjoittaa jotain itsekin.... Tylsää taustaa: Aloitin juoksutaipaleeni 'oikeasti' kohta kolme vuotta sitten. (Mieheni innoittamana, mutta hänet hyvin nopeasti ohittaen juoksuinnossa,-kunnossa ja -määrässä :) ) Ensin juoksin 'piilossa'