23. maaliskuuta 2015

kestävää asennetta

Good news again:
Vuoden täydennyskoulutus on nyt förbi, tehty ja done. Erinomaisen kehittävä ja oikeasti antoisa kokemus, enemmän kuin koulutuksen alussa ymmärsinkään. Hyvä, että lähdin siihen! Mitäpä sitten seuraavaksi opiskelisin?

Ehkä kuitenkin pientä taukoa nyt. Töiden ohella, joka on jatkuvaa itsensä kehittämistä kuitenniin,
alkaa rakennusprojektin seuraava vaihe: toteuttaminen. Lupahakemuksen saimme sisään rakennusvalvontaan viime viikolla ja kestänee noin 2 kuukautta kun luvan saamme.
Sillä välin tehtävää riittää, paljon. Jos vaikka aloittaisi piha-ja puutarhamessuilta tällä viikolla :)
No okei, okei - oikeasti on paljon hommaa meillä tässä 2 kk aikana, eikä vain messuilla haahuilua.

Kuten esimerkiksi:kevään huviksi ja ratoksi päätimme lähteä miehen kanssa kahden Wieniin, tiedossa vappuna. Äärimäisen kiinnostavaa ja tarpeellista ja ihanaa. Ja pus kahden <3 <3
Kun on matka tiedossa on tämän ihmisen hyvä ja levollinen olla.

Viime viikolla pujahdettiin teinin kanssa katsomaan Katy Perryä. Olihan se maailman luokan keikkaa ja aikamoista showta. Pohkeet soi kolmen tunnin hengailusta permannolla. Onhan se Katy
ihan mahtavan pop, mutta lämppäri oli punkpop. Asennetta, sellaista aina arvostaa.

CharliXCX

Miss Party Perry
 


Nyt on kova juoksun himo, eilen temmelsin maastossa 8km. Tänään on välipäivä ja huomenna taas juoksuille. Mieli on oikeassa moodissa nyt. Asennetta, Kestävyyttä, Rockia ja Viennaa!
Ja nyt naperon kanssa kylvämään rairuohoa ;-)

5 kommenttia:

 1. Oi ihana Wien. Olin siellä joulukuussa ja tykästyin niin paljon kaupunkiin!! Niin kiva olis tehdä myös kesävierailu sinne :).

  VastaaPoista
 2. Ooh. Onko hyviä viinitupatärppejä? Must visit kohteita? Pakko nähdä juttuja?😊Odotan niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viinituvissa ei tullut käytyä, Beizl -ravintoloissa kyllä ja kahvilat oli ihania! Mikään ei oikein ylitse muiden noussut, mutta sacher -tortun "kodissa" kannattaa kyllä käydä :). Tuossa pieni blogiteksti aiheesta: http://wannabejuoksija.blogspot.fi/2014/12/wiener-chick-und-wiener-laufer.html. Aika perusnähtävyydet kierrettiin ja lisäksi kuljeskeltiin joulutorilla, "keskustassa" ja Neubaussa (jossa kannattaa käydä niissä pikku putiikeissa!).. Luulen, että se huvipuisto maailmanpyörineen ja Praterin puistoineen on varmaan tähän vuoden aikaa mukava. Joulunaikaan ja keskellä päivää ei niinkään.. HYVÄÄ REISSUA!

   Poista
  2. Vielä viinitupiin: luulen, että niitä olis tullut koluttua enemmänkin, jos olisin ollut reissussa esim. mieheni tai ystävien kanssa :D.

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä. Mä luinkin sun blogitekstin Wienistä taannoin😊On niin ihana lähteä vapuksi Wieniin, että sentään. Tänään länkkärin 17.3km hissuteltuani, totesin et jalka on todentotta kestävä ja selkä vaan diggaa juoksusta. Mutta mun kunto. Ihan paska😂Onneksi sitä voi parantaa. Hauskaa tulevaa viikkoa ja wappua!

  VastaaPoista