Siirry pääsisältöön

energiaa ja etelänmatkaa


Sitä mukaa kun puut vähentelee varusteitaan, mun ruokahalu kasvaa. Yllä oleva gourmet-pizza oli ehkäpä paras pizzatuotos, jonka olen koskaan tehnyt. Jauheliha-smetana-mozzarella- home made pizza, jonka spesiaalin maun salaisuutena on itsetehty tomaattikastike. Ja pitäähän sitä naisen syödä, että jaksaa juosta, astangailla ja uida.... :) (=viikon urheilusaldo, lisänä huikea juoksukisa oman ja naapurin nelivuotiaan kanssa, ihania punaposkia ja niin tosissaan pinkoivat menemään).

 
Ensi viikolla arjen pikanttina lisänä mm. sushilounasta ja klassisen musiikin konserttia ystävättären kanssa ja syksyistä päivän hemmottelumatkaa etelään tyttö+naisjengillä. Ja muutama kirpeä aamulenkki tietysti!
 
Muuten, viikon hauskimman kommentin juoksemisesta luin naistenlehdestä (hömpömpömppää): 'Juoksen kovempaa korkokengillä kuin lenkkareilla'. Eli tästä voisi tehdä viikon lukijakisan :) Kuka väittää näin?

Kommentit

 1. Paula Koivuniemi :)

  Ihanan kuuloinen viikko tulossa. Mulla edessä rema jalan piikitys ja flunssan parantelu, jos perjantaina pääsis sitten bodypumppiin!

  Eikä sulle saa anonyymit kommentoida ? Huomasin.

  VastaaPoista
 2. Paulahan se :)
  Eli mun täytyy muuttaa joku asetus, katsotaanpas.....
  Mulla on kuolettava työstressi ja tunne että kaikki kaatuu päälle, hoen priorisoi itselleni ja toivon parasta. Ei hyvä. Näillä työttömyysluvuilla meidän firmaan voitais palkata useita ihmisiä, ettei tarvitsisi panikoida täällä ja kuvitella olevamme korvaamattomia.... Onneksi on vapaa-aika olemassa ja työnikin olisivat ihania ilman liiallista stressimomenttia! Kuten tiedämme elämä on arvokasta nyt!
  Parantele siellä itsesi kunnolla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

oivalluksia

Mukava marraskuu tänä vuonna! Minä - täydellisen kevät-kesä-syksy-ihminen nautin kun talvi ei ole vielä tullut. On leutoa, on aurinkoista (no välillä sataa - daa- mitä sitten). Parasta on ollut leutous, ilman hieno henkevyys :) Aamu-usvat, leudot tuulet, aurinko ja sadepisarat. (Tekiköhän Pariisi mulle jotain?) Toiset ei kestä pimeyttä, mua se ei harmita. Mua harmittaa kun tulee pakkasta, mutta kestän sen, niinkuin aina ennenkin. (enkä tottamooses usko, että tästä talvesta tulee kohdallani poikkeusta, kestän talvea vain ja ainostaan hetken, viikon-kaksi-kolme). Tosin nyt taas tänä jouluna otetaan pieniä apuja kestämiseen, viiden viikon kulttua reissu Afrikan kylkeen. Jeiiii! Jihuuu! Jippiiii! Enpäs olekaan koskaan aiemmin ollut niin etelässä.... Eilen aamupäivällä 12 kilsan lenkillä tajusin sen, siis vasta nyt - miten se juoksun flow saavutetaan. Ja nyt puhutaan minusta ja mun kropasta - teistä muista en osaa sanoa ;-) (kertokaa miten te sen saavutatte, koska kyllähän se on ihan

Ihana talvi

Parasta elämässä on se - että niin sää kuin mielikin muuttuvat. Viimeiset seitsemän päivää talvi on antanut parastaan ja tämähän on aivan älyttömän ihanaa. Kerrankin tein fiksun aikataulutuksen nuorimman koululaisen lomaviikolle (me "talvilomailimme" jo lokakuussa siellä Madeiralla, alvariinsa ei pysty reissamaan - tai me ei pystytä) ja olen päässyt tästä säästä nauttimaan. Erittäin rennolla viikko-ohjelmalla on sormensa pelissä: etätöitä - niin mulla kuin miehelläkin ja pari lomapäivää ja mulla vain yksi officepäivä (jihuu). Olin kyllä niin tämän tarpeessa. Melkein jo pursuan taas energiaa ja työideoitakin. Voisin kuvitella jaksavani jopa pääsiäiseen asti loistavasti! Seitsemänä päivänä peräkkäin on paistanut aurinko, hukun tähän ihanaan D-vitamiinin määrään. Tuo pakkanen on ihan jees, aamulla yli kaksikymmentä ja iltapäivästä nippanappa kymmenen. Seitsemän päivää, joista kuusi liikuntapäivää. Tämä on se elämä, jota minä haluan elää. 4 x 1,5h käppäilylenkkiä (aina kamera m

missikissa

Kissajuttuja. Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa. Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta. Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät. Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa. No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä! Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää