15. tammikuuta 2014

pakkasakka

Hei, energinen (pakkas)naisenne täällä taas!
Saatiin sitten kylmää tännekin päin ja se tarkoittaa pakkaslenkkejä huurteessa.
Eilisiltainen lenkki -14 asteessa ei ollut vielä sitä extremeä, mitä tuli varsinkin toisena juoksutalvenani harrastettua.
Ihanaahan se on, juosta tunti pakkasessa ja sitten saunan lauteille lämmittelemään. Varsinaisesti kylmä juostessahan ei tule, mutta huurtumista tapahtuu yli kympin pakkaskeleillä. Mun juoksuraja menee noin -20 asteessa, joku tolkku.
Nyt on hyvät kelit juosta, koska lunta on vain muutama sentti (1-3 cm). Pito hyvä ja juoksua voi hyvillä mielin kutsua juoksemiseksi.
Minua todellakin ilahduttaa, että (varsinainen) talvi tuli näin myöhään. Sitä ei siis voi kestää tällä erää niin pitkään (kuin viime vuosina). Toivon vähälumisuutta ja minipakkasia. Mutta jos toisin käy, no problem.

Mä menetin muuten intoni siihen blankkuhaasteeseen heti kun huomasin, että vaikka 125 sek. menee. Niin, että pitäisikö mun siis joka päivä olla lankussa vaikka sen 125 sek?  How boooooooooooooooooring.
Liikunnan pitää olla haastavaa ja kiinnostavaa ja monipuolista mun makuuni. Mutta ihan ok liike (liikkumattomuus) muun tekemisen joukossa ajoittain.
Huomenna on ihana ilta, joogaan mun olisi mahdollisuus päästä todella todella pitkästä aikaa. Antakaa mun päästä sinne.

Sitten, noin reilun puolen vuoden etsinnän jälkeen. Löysin omani.
Me and my Michael Kors. Ihana. Vetoketju toimii kuin unelma. Kaunis, elegantti, tyylikäs ja MUN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti