2. joulukuuta 2016

onni on keikkalipuissa

Miten puolen vuoden kulttua tuleva tapahtuma voi saada ihmisen näin onnelliseksi? Hyvin!

FooFighters ja Rock the beach. Äläpä! Kuinka ollaankin miehen kanssa venattu, että päästään FooFightersin keikalle. Jo puolisalaa puhuttu, että jos ei tule Suomeen kohta (!), mennään katsomaan sitä jonnekin maailmalle. Eipä tarvitsekaan kun liput on nyt plakkarissa Hietsun keikalle.
Mä niin näen itseni minimekossa, ruskettuneena (Suomen kesäkuussa...:O), paljain jaloin tanssimassa hiekalla onnesta sekaisin. Juuri niin - musaonnea tiedossa! Rakkaus, biletys, onni, kesä ja vaikka mitä!
Siitä sittemmin lisää. Mutta miettikää, vuoden sisään kaksi parasta bändiä maailmassa livenä. RockOnnea <3

Viime viikon neljistä synttärijuhlituksista selvittiin kunnialla, hiukan alkoi jo loppusuoralla uuvuttamaan jatkuva kahvin kittaaminen ja organisointi...Silti mukavaa kun joulun alla on muutamat glögijutskat, yhdet töissä, yhdet meillä ja yhdet sukulaisissa.
Joulua en mitenkään vielä ole kerennyt odottamaan, siihen taitaa olla kolme viikkoa. Noh, en koskaan hötkyile joulua, miksi siis nytkään? Kotijoulu, lomaa, vähän sukulointia, pääasiana hetken vapaus arjesta. Ehkä lähemmin innostun sitä suunnittelemaan. Ajateltiin tehdä kyllä piparkakkutalo nyt viikonloppuna pojan kanssa.

Koska joulun jälkeen on talvi 'kestettävänä vielä', on pakko suunnitella pieteettiulkoilukeikka miehen kanssa. Ehkä pahimpaan tammikuun pimeyteen? Hotelli + ravintolaa + baaria (baareja).
Onneksi mulla on jo niin iso vanhempi lapsi, ettei tartte järkätä enää lapsenvahtijuttuja muualta.

Sinänsä kiva kun vuosi taas kääntyy loppusuoralle. Ensi vuonna tapahtuu paljon, eikä vaan FF:n keikkaa (rocksydän). Varmaa myös on, että:
- töissä tulee lisää muutoksia
- mun vanhin lapsi tulee täysi-ikäiseksi
- mä harrastan kokoajan enemmän ja enemmän joogaa
Lisäksi voisi vaikka:
- kämpän myydä. Se ostajaehdokas tulee sunnuntaina kolmannen kerran, siis se, joka antoi tarjouksen, jota pitää vähän korottaa jos meinaa kaupoille.
- muuttaa vuokralle ja aloittaa rakennustyömaan
- Vilja voisi oppia pahimmilta pentutavoilta pois (no ei ne niin pahoja ole, mutta nollatoleranssi jalkoihin hyppäämisille ja tuleehan noita muitakin sit eteen :D)
- viittiiköhän juosta? ei voi tietää, koska olen korvannut juoksulenkit tunnin kävelylenkeillä (happea ja pään tyhjennystä, en selviä hengissä ilman niitä, tarvitsen ajoittaista yksinäisyyttä myös)

Vähän jännän erilainen perjantai, olemme nuorison kanssa keskenämme (mies liesussa), näitä on niin harvoin, että ihan erilaista on. Leivonko koko illan vai lötköttelemmekö leffan ääressä herkkujen kanssa entäs juonko yhtään punaviiniä? Laajoja aiheita vaikeine kysymyksineen :D
Jokatapauksessa vasta huomenna siivoamme kun mieskin on kuvioissa taas ;)
Take care!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti