Siirry pääsisältöön

missikissa

Kissajuttuja.

Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa.
Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta.

Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät.
Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa.
No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä!
Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää niin pieniä pentujaan (imetysikäisiä) eli emolle on täytynyt tapahtua jotain. Pentu on ehkä loukannut varpaansa tässä selviytymistaistelussa, mistä pääsi nippanappa pois ja kuulimme hänen hätänsä jotakuinkin viime hetkellä. Voi urheaa pientä kissaa! On se selviytyjä!

Kalajuttuja.
Kävin tänään meidän kylämme uudessa kalakaupassa, aivan pimeen mahtava paikka. Ostin huomiset skagen-tarpeet sieltä ja kyselin joulukaloja. Vaikkakin kuulemma kaikki joulukalat on jo buukattu, kannattaa poiketa tiistai-keskiviikko akselilla hakemassa joulufisut. Ihana mainospuhe myös uudenvuoden tulevasta tarjonnasta. Superhuippua, että olemme saaneet lisää tällaista kivijalkapuotitoimintaa kylällemme.

Joulunalusjuttuja.
Huomenna pidämme meillä yhdet glögi/pikkusuolaiset-illanistujaiset kaveriperheelle. Tällä kertaa olisi neljä aikuista, kaksi myöhäisteiniä ja kaksi koululaispoikaa. Tarjoamme ainakin kuohuvaa ja skagenvoikkareita, kinkkupiirakkaa, taateleita pekonikääreessä, vihersalaattia, itse keitettyä vaaleaa glögiä ja joulutorttuja. Huomenna on myös koulun joulujuhla. Pitäisiköhän ulkokuusikin hakea jo huomenna? Olen muuten hankkinut jo kaksi lahjaa. Ihan on time ollaan siis.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

laiskiainen

Höh, niin on laiskottanut (tms), etten ole peruslenkkejä enempää saanut aikaiseksi. Mutta nyt mun on pakko lopettaa tää rötväily ja aloittaa 6-8 viikon hirveä treeni. Muutoinkin olo kaipaa ryhtiä. Viime viikolla yksi kymppi ja yksi jooga, edellisellä viikolla kaksi kymppiä jne. HALOO! Lohdutus on tietysti se, että edes jotain, sen karmean pitkän taudin jälkeen siis, josta en nyt enää mainitse mitään. Ihan naurattaa kun jengi hehkuttaa joka paikassa raikkaita talvilenkkejään sun muuta raikasta. Jooo-o, mennään mennään tällä viikolla mennään kolme kertaa. Mutta, mä olen niin lopen kyllästynyt tähän talveen, niin niin kyllästynyt. Tänään kävelin töihin tuolta noin, säälimätön talviviima pureutui luihin ja ytimiin, sää on hankalan harmaa, on maanantai. Ei tietoakaan keväästä, joka viime viikolla jo kolkutteli. Talvi sua ei kaivata enää! Ok:t illalla lenkille, kyl se siitä.

vielä on kesää jäljellä...

syyskuisessa Hangossa ja Tammisaaressa eilen. Enjoy, I did.  

vielä yksi posting...

Vuoden viimeinen työpäivä kääntymässä loppusuoralle. Vuoden työt on nyt tehty ja siltä aidosti tuntuukin. Taputus omalle päälaelle. Hei - pari taputusta sain jo työpaikaltakin. Kiitosta hyvin tehdystä työstä ja toivotuksia ansaitulle lomalle sekä höpinöitä korvaamattomuudestani. Olen ennenkin todennut tämän, arvostan aivan liian vähän työtäni. Ainakin vähemmän kuin muut :) Petraamista siis itselläni ensi vuoteen - asenteessani. Sen lisäksi allaolevaan listaan yhdyn täysin, erittäin tavoiteltavia kaikki. Mitäpä tuohon voisi olla lisäämistä? http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014121918942704_fd.shtml Sen lisään vielä, että hyvät pääkaupunkiseutulaiset ja muut stadiin eksyvät. Ihmeessä käykää viimeistään ensi vuonna täällä: https://www.kamppi.fi/yritys/tortilla-house-0 Ah ja Nam! Se on moro - ensi vuoteen!