10. lokakuuta 2016

mennään tämä syksy näin...

Maanantaiangstia ei tullut tänään, olen kotona kipeän lapsen kanssa ja kaikki palaverit peruttu :D

Pienehkö angsti meinasi tulla kun välittäjämme juuri soitti ja punkaa privanäyttöä iltapäiväksi. Onneksi eilen (ja lauantaina) siivottiin perusteellisesti koska oli yleisnäyttö (kohta saanemme urhoollisuusmitalin kestävyydestä - meinaan näyttökestävyydestä). Anyway, lapsi on enää vain lämmössä eli kestämme tämän ylimääräisen näytön kyllä. Näissä asioissa ei taida kuitenkaan marttyyrisyys auttaa eikä sen puoleen kikkailutkaan (naapurustossa on kaksikin asuntoa myynnissä on and off, kikkailevat ottamalla pois ja taas laittamalla takasin myyntiin. Ei näytä tuottavan tulosta). Asunto menee kaupaksi kun menee, sanoi jo vanhakin kansa.

Ensi viikon lopulle buukattuna syysloma landelle, neljä päivää lähimaaseudulla. Siellä tietää saavansa irtioton ja oikeasti ehtii ja viitsii vain olla. Tekee kävelyjä (ja jos oikein riehaantuu yhden juoksulenkinkin). Kuuntelee musaa kynttilänvalossa, takassa roihuaa tuli, varmaan lasissa on punaviiniä. Joka tapauksessa saunon neljänä päivänä putkeen. Ja kokkailen. Ehkä kuitenkin yhtenä päivänä mennään Lahteen?

Lokakuun lopun yllärinä extra joogaa (yin&yang), ilmailun ja astangan rinnalle. Mieletön tuuri  kun täällä omalla 'kylällä' on kahtena sunnuntaina extrapitkät joogasessiot (=1h 40min, normi on 1h 30min :D). Tartuin tarjoukseen heti. Jos tuntuu hyvältä ts. on hyvä maikka ja aika sopiva, sunnuntaijoogat voisi ottaa repertuaariin. Mun kroppa ei tule toimeen ilman venytyksiä ja hikistä joogaa - iän karttuminen tekee sen että nälän on pakko kasvaa syödessä. Edelleenkään en aio kangistua sohvalle valittamaan (paitsi jos olen väsynyt duunista, silloin oikaisen sinne ja nopeasti!)
Kuntosalit sain vihdoin aloitettua myös. Eiköhän tämä tuleva talvikausi siis selvitä hengissä ihan hyvinkin.

Yhtään en odota jouluja ja mitään lumentuloja. Mennään tämä syksy nyt eka näin :D

ps. En ole käynyt sienessä enkä marjassa, metsissä kyllä

ps2. Laitoin pitkäkestoisen etätyöhakemuksen sisään, jolloin voisin pitää etäpäiviä tarvittaessa nopeatempoisestikin. Ilmeisesti saan vihreää valoa sille. Joustavuus kyllä helpottaisi arkea hyvään suuntaan.

ps3. Tein eilen virkistävällä tavalla uunilohta: Leikkasin lohen reiluiksi annospaloiksi. Sivelin chili-inkiväärisoossilla (saa kaupoista) sitten uniin 30 min. Kun valmista ripottelin päälle kesäsipulia, murskattuja suolapähkinöitä ja tuoretta pinaattia. Tarjoilin valkosipulisten bataattilohkojen kanssa. Damn, miten hyvää ja jotenkin kepeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti