19. kesäkuuta 2014

en ole juhannusihminen

....noin olen aloittanut juhannuksen alla jo vuosia saman jaarituksen, sitten luettelen, joo...oon ollut juhannuksina mökeillä, kaupungeissa, saaressa, festareilla, kotona, on ollut vieraita ja olen/olemme olleet vierailuilla ja jatkan on joo hauskaakin toki ollut, mutta EN ole juhannusihminen. Parhaiten viihdyn juhannuksena ulkomailla. Juhannushäissä, sellaisissa en ole tainnut olla, ne voisi olla kivat.
Vierastan suomalaista juhannuksen ylistämistä. Miksiköhän?

No kesä alkaa heinäkuussa - olen sitä sorttia. En nauti jäätymisestä kylmässä kosteassa kesämökissä.
En juhannuksen pakkodokaamisesta, enkä todellakaan viihdy samassa tilassa päiväkausia muiden kuin perheeni kanssa ja silloinkin pitää olla häppeninkiä välillä. :)
Rakas ihana esikoiseni on syntynyt juhannuksen tienoilla, synnytyslaitokselta kotiuduin juuri jussiksi silloin 15 kesää sitten. Se muuten oli kuuma kesä! Ja kiva jännittävä juhannus.

Tänä juhannuksena olemme kotona, juhlimme perheen kesken tytärtä. Vietämme myös kaikella todennäköisyydellä viimeisen juhannuksen ja myös vikaa kesää tässä kodissa. Tänä jussina teen myös kouluhommia. Hummatkaa siis muut :)

Mutta pois se minusta, etten olisi funtsinut mitä grillataan ja noin. Skumppaa lasiin myös huomenna.
Ainakin nektariinifetasalaattia on nyt pakko saada. Sitten uutta perunaa. Chorizon voittanutta ei ole tällä grillikaudella (raakamakkaraa), kalaa laitetaan myös.

Sit mä aion kuulkaa urheilla kun koko muu Suomi ryyppää. Näin teen ;-) Hyvää Juhannusta siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti