Siirry pääsisältöön

vesileikkejä ja fillarifiilistelyjä

Oih, yli puolet lomaa jo takana.
Hyvin on rentoutunut mieli, kolmantena lomapäivänä en enää muistanut työasioita :)
Ensin täräytettiin pankki auki lintsillä (perinne). Sitten lomailtiin Savossa. Erittäin leppoisasti, vaikka lomamme tähän asti huonoimmat säät osuivat tuohon ajankohtaan, se ei uimahaluja hälventänyt. Ainakaan suurimmalta osalta perheestämme ;-)
Ja onko elämässä kuitenkaan mitään rentouttavampaa kuin rantasauna ja jorpakko siinä edessä?

ne eivät ole taivaan portit vaan uimakopin ;-)
 

Ja syöminen. Erityisen ahkeran grillaamisen lisäksi mm. Savon ruokapaikoista testasimme tällä kertaa useita, mutta päälimmäiseksi nousi Savonlinnan Valo. Laadukkaat olivat pöperöt. Minä otin etanoita ison setin ja jälkkäriksi suklaakakkua.
 
Savon jälkeen suuntana Kymi. Mattolaiturilta jokeen, ihanan viilentävää, koska nyt oltiin helteessä, taas. Miehen kanssa tehtiin kahdenkeskisiä fiilistelyfillarointeja kivoilla asuinalueilla ja Kymi-joen laitamilla.
 
 
Pyöräily ja kahvakuulailu on ollut tämän loman liikunnallinen juttu. Kilsoja hissukseen kertyy sekä kotimaisemissa että muualla ja kahviksia on jo kaksin kappalein. Hiki virtaa pitkin selkää kun kuulat heilahtaa, Juokseminen on jäänyt vähemmistöön, sitäkin olen pinnistellyt. Motivaatio juoksuun, huhuu missä olet?
 
Kotkan meripäivillä piipahdettiin ja ihan oleskeltiinkin kahtena päivänä. J.Karjalainen ja PMMP - great!
nää mimmit taitaa heilumisen :)
 
Huomenna suuntaamme loppuviikoksi Naantaliin. Odotan helteiden lisäksi, hyviä ruokia ja Naantalin kivaa kesäkaupunkitunnelmaa ja joo saunomista. Loma-asuntomme pihapiiriin kuluu vanhaakin vanhempi sauna.
Loma jatkuu, mieli on hyvä ja porukka 6/6 viihtyy. Voikun kesä ei loppuisi koskaan.
 


Kommentit

  1. Oi niin onkii!!!! :) Viikon kirjavinkki ruotsalais(nais)kirjailijoista tykkääville. Linda Olsson: Kaikki hyvä sinussa. Ihanaa, haikeaa, kesänmakuista ja niin niin surullista, samaan aikaan onnellista. Sopii heinä-elokuiseen loppukesän leppoisaan tunnelmaan. Ja ihmisille, jotka tykkäävät lapsista. Ja haluavat pelastaa niitä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

oivalluksia

Mukava marraskuu tänä vuonna! Minä - täydellisen kevät-kesä-syksy-ihminen nautin kun talvi ei ole vielä tullut. On leutoa, on aurinkoista (no välillä sataa - daa- mitä sitten). Parasta on ollut leutous, ilman hieno henkevyys :) Aamu-usvat, leudot tuulet, aurinko ja sadepisarat. (Tekiköhän Pariisi mulle jotain?) Toiset ei kestä pimeyttä, mua se ei harmita. Mua harmittaa kun tulee pakkasta, mutta kestän sen, niinkuin aina ennenkin. (enkä tottamooses usko, että tästä talvesta tulee kohdallani poikkeusta, kestän talvea vain ja ainostaan hetken, viikon-kaksi-kolme). Tosin nyt taas tänä jouluna otetaan pieniä apuja kestämiseen, viiden viikon kulttua reissu Afrikan kylkeen. Jeiiii! Jihuuu! Jippiiii! Enpäs olekaan koskaan aiemmin ollut niin etelässä.... Eilen aamupäivällä 12 kilsan lenkillä tajusin sen, siis vasta nyt - miten se juoksun flow saavutetaan. Ja nyt puhutaan minusta ja mun kropasta - teistä muista en osaa sanoa ;-) (kertokaa miten te sen saavutatte, koska kyllähän se on ihan

Ihana talvi

Parasta elämässä on se - että niin sää kuin mielikin muuttuvat. Viimeiset seitsemän päivää talvi on antanut parastaan ja tämähän on aivan älyttömän ihanaa. Kerrankin tein fiksun aikataulutuksen nuorimman koululaisen lomaviikolle (me "talvilomailimme" jo lokakuussa siellä Madeiralla, alvariinsa ei pysty reissamaan - tai me ei pystytä) ja olen päässyt tästä säästä nauttimaan. Erittäin rennolla viikko-ohjelmalla on sormensa pelissä: etätöitä - niin mulla kuin miehelläkin ja pari lomapäivää ja mulla vain yksi officepäivä (jihuu). Olin kyllä niin tämän tarpeessa. Melkein jo pursuan taas energiaa ja työideoitakin. Voisin kuvitella jaksavani jopa pääsiäiseen asti loistavasti! Seitsemänä päivänä peräkkäin on paistanut aurinko, hukun tähän ihanaan D-vitamiinin määrään. Tuo pakkanen on ihan jees, aamulla yli kaksikymmentä ja iltapäivästä nippanappa kymmenen. Seitsemän päivää, joista kuusi liikuntapäivää. Tämä on se elämä, jota minä haluan elää. 4 x 1,5h käppäilylenkkiä (aina kamera m

missikissa

Kissajuttuja. Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa. Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta. Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät. Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa. No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä! Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää