31. heinäkuuta 2013

vesileikkejä ja fillarifiilistelyjä

Oih, yli puolet lomaa jo takana.
Hyvin on rentoutunut mieli, kolmantena lomapäivänä en enää muistanut työasioita :)
Ensin täräytettiin pankki auki lintsillä (perinne). Sitten lomailtiin Savossa. Erittäin leppoisasti, vaikka lomamme tähän asti huonoimmat säät osuivat tuohon ajankohtaan, se ei uimahaluja hälventänyt. Ainakaan suurimmalta osalta perheestämme ;-)
Ja onko elämässä kuitenkaan mitään rentouttavampaa kuin rantasauna ja jorpakko siinä edessä?

ne eivät ole taivaan portit vaan uimakopin ;-)
 

Ja syöminen. Erityisen ahkeran grillaamisen lisäksi mm. Savon ruokapaikoista testasimme tällä kertaa useita, mutta päälimmäiseksi nousi Savonlinnan Valo. Laadukkaat olivat pöperöt. Minä otin etanoita ison setin ja jälkkäriksi suklaakakkua.
 
Savon jälkeen suuntana Kymi. Mattolaiturilta jokeen, ihanan viilentävää, koska nyt oltiin helteessä, taas. Miehen kanssa tehtiin kahdenkeskisiä fiilistelyfillarointeja kivoilla asuinalueilla ja Kymi-joen laitamilla.
 
 
Pyöräily ja kahvakuulailu on ollut tämän loman liikunnallinen juttu. Kilsoja hissukseen kertyy sekä kotimaisemissa että muualla ja kahviksia on jo kaksin kappalein. Hiki virtaa pitkin selkää kun kuulat heilahtaa, Juokseminen on jäänyt vähemmistöön, sitäkin olen pinnistellyt. Motivaatio juoksuun, huhuu missä olet?
 
Kotkan meripäivillä piipahdettiin ja ihan oleskeltiinkin kahtena päivänä. J.Karjalainen ja PMMP - great!
nää mimmit taitaa heilumisen :)
 
Huomenna suuntaamme loppuviikoksi Naantaliin. Odotan helteiden lisäksi, hyviä ruokia ja Naantalin kivaa kesäkaupunkitunnelmaa ja joo saunomista. Loma-asuntomme pihapiiriin kuluu vanhaakin vanhempi sauna.
Loma jatkuu, mieli on hyvä ja porukka 6/6 viihtyy. Voikun kesä ei loppuisi koskaan.
 


2 kommenttia:

  1. Oi niin onkii!!!! :) Viikon kirjavinkki ruotsalais(nais)kirjailijoista tykkääville. Linda Olsson: Kaikki hyvä sinussa. Ihanaa, haikeaa, kesänmakuista ja niin niin surullista, samaan aikaan onnellista. Sopii heinä-elokuiseen loppukesän leppoisaan tunnelmaan. Ja ihmisille, jotka tykkäävät lapsista. Ja haluavat pelastaa niitä.

    VastaaPoista