Siirry pääsisältöön

kun jostain luopuu jotain saa tilalle

päivän oivallus työelämässä. Helpotti!
 
Teille iloksi tämä (en dissaa stay calm ihmisiä, olkaa vaan!) Mun tarttee olla action-tyyppi, sitä mä aidosti olen. 


Puhutaan facebook-statuksien aiheuttamasta kateudesta. (Jota en ole, siis kateellinen, oikeasti. En osaa tai halua olla.) Harkitsen taas kerran facebookin järkevyyttä. Onko se aito some? Kateellinen ihminen tulee katelliseksi vaikka työpaikan kahvipöydässäkin. Äh, rasittavaa.
Musta on hauskaa lukea ihmisten matkoista, elämästä, iloista ja suruista. Yleensä myös päivittelen statustani, enkä vain lue muiden juttuja. Ymmärrän todella ihmisiä, jotka haluavat vetäytyä fb:stä pois tai eivät ole koskaan sinne liittyneetkään.

Ja nyt mä hehkutan matkojani! Tästä vuodesta taitaa tulla kaikkien aikojen reissuvuosi: Rooma, Lontoo, Pariisi, Palma. No okei noista vain Rooma on varma, Lontookin puoliksi :)

Ja lopuksi kitisen: kurkkukipu palasi, pää tönkkö. Töitä puolikuntoisena, lenkille en kait sit voi mennä tänään. Shaissea!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unelmia

kuvat Vuoreksen asuntomessualueelta 2012 Miten asuntomessut liittyvät juoksemiseen? No ensituntumalta ei tietenkään mitenkään, mutta ne saadaan liittymään jos oikein yritetään. Tietenkin monen tunnin patikointi aurinkoisella messualueella vastaa ihan kelvollisesti kevyttä-keskiraskasta treeniä. Tosin mä vedin messut läpi juttuseurassa, läpsärit jalassa ja kamera kädessä. Lenkeillä ei oo mitään näistä. Ja messuilla pitää muistaa pysähtyä lettukahveille. Mitään sellaistakaan ei ole ollut treeneissä. Mutta silmät toimii ja havainnoi (aamulenkeillä joskus ei). Päässä liikkuu kaikenlaista, joskus myös asumiseen liittyviä haaveita, toteuttamiskelpoisia ideoita, jopa hienoja päätöksiä. Näillä messuilla näkyi hyvän näköisiä terasseja, ihania kasvihuonepergoloita, kivoja yksityiskohtia siellä täällä. Taas se iänikuinen omakotitaloasuja minussa virittäytyi. Bytheway, poikani on tehnyt jo oman tulkinnan epämääräisestä lupauksestani koskien lemmikkieläimiä: 'jos joskus asu