Siirry pääsisältöön

kun jostain luopuu jotain saa tilalle

päivän oivallus työelämässä. Helpotti!
 
Teille iloksi tämä (en dissaa stay calm ihmisiä, olkaa vaan!) Mun tarttee olla action-tyyppi, sitä mä aidosti olen. 


Puhutaan facebook-statuksien aiheuttamasta kateudesta. (Jota en ole, siis kateellinen, oikeasti. En osaa tai halua olla.) Harkitsen taas kerran facebookin järkevyyttä. Onko se aito some? Kateellinen ihminen tulee katelliseksi vaikka työpaikan kahvipöydässäkin. Äh, rasittavaa.
Musta on hauskaa lukea ihmisten matkoista, elämästä, iloista ja suruista. Yleensä myös päivittelen statustani, enkä vain lue muiden juttuja. Ymmärrän todella ihmisiä, jotka haluavat vetäytyä fb:stä pois tai eivät ole koskaan sinne liittyneetkään.

Ja nyt mä hehkutan matkojani! Tästä vuodesta taitaa tulla kaikkien aikojen reissuvuosi: Rooma, Lontoo, Pariisi, Palma. No okei noista vain Rooma on varma, Lontookin puoliksi :)

Ja lopuksi kitisen: kurkkukipu palasi, pää tönkkö. Töitä puolikuntoisena, lenkille en kait sit voi mennä tänään. Shaissea!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

laiskiainen

Höh, niin on laiskottanut (tms), etten ole peruslenkkejä enempää saanut aikaiseksi. Mutta nyt mun on pakko lopettaa tää rötväily ja aloittaa 6-8 viikon hirveä treeni. Muutoinkin olo kaipaa ryhtiä. Viime viikolla yksi kymppi ja yksi jooga, edellisellä viikolla kaksi kymppiä jne. HALOO! Lohdutus on tietysti se, että edes jotain, sen karmean pitkän taudin jälkeen siis, josta en nyt enää mainitse mitään. Ihan naurattaa kun jengi hehkuttaa joka paikassa raikkaita talvilenkkejään sun muuta raikasta. Jooo-o, mennään mennään tällä viikolla mennään kolme kertaa. Mutta, mä olen niin lopen kyllästynyt tähän talveen, niin niin kyllästynyt. Tänään kävelin töihin tuolta noin, säälimätön talviviima pureutui luihin ja ytimiin, sää on hankalan harmaa, on maanantai. Ei tietoakaan keväästä, joka viime viikolla jo kolkutteli. Talvi sua ei kaivata enää! Ok:t illalla lenkille, kyl se siitä.

vielä on kesää jäljellä...

syyskuisessa Hangossa ja Tammisaaressa eilen. Enjoy, I did.  

vielä yksi posting...

Vuoden viimeinen työpäivä kääntymässä loppusuoralle. Vuoden työt on nyt tehty ja siltä aidosti tuntuukin. Taputus omalle päälaelle. Hei - pari taputusta sain jo työpaikaltakin. Kiitosta hyvin tehdystä työstä ja toivotuksia ansaitulle lomalle sekä höpinöitä korvaamattomuudestani. Olen ennenkin todennut tämän, arvostan aivan liian vähän työtäni. Ainakin vähemmän kuin muut :) Petraamista siis itselläni ensi vuoteen - asenteessani. Sen lisäksi allaolevaan listaan yhdyn täysin, erittäin tavoiteltavia kaikki. Mitäpä tuohon voisi olla lisäämistä? http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2014121918942704_fd.shtml Sen lisään vielä, että hyvät pääkaupunkiseutulaiset ja muut stadiin eksyvät. Ihmeessä käykää viimeistään ensi vuonna täällä: https://www.kamppi.fi/yritys/tortilla-house-0 Ah ja Nam! Se on moro - ensi vuoteen!