8. kesäkuuta 2012

joogamamat

Vuoden paras idea!
Juuri kun eilen mietin toistaiseksi vimosen (kesätauko) joogapuolitoistatuntisen jälkeen, että millä itsekurilla saan joogattua koko kesän ilman ryhmäkuria? (Näin mietin siis joka kesä tässä kohtaa).
Ratkaisu heitettiin joogaavan naapurinnaisen muodossa mun eteeni: Perustetaan kesäjooga-ryhmä (kuin mysore-joogaa, mutta ilman ohjaajaa) meidän pihalle tai asuinalueen puistoon! Näppituntumalla jo meidänkin taloyhtiössä ainakin viisi (5) osaavaa joogamamaa. Mielettömän hieno idis. Tätä pitää nyt kehitellä ja toteuttaa, ties vaikka saataisiin koko kaupunginosan joogamamat ja fasat liikkeelle puistoaamujoogaan.

Tänä aamuna lähdin aamulenkille klo: 5:55. Ihan mielettömän aikaisin siis, mutta mitä ihmettä: KAIKKI olivatkin jo liikkeellä! Päälläni upouudet tekniset vetimet: juoksutrikoot ja paita, itseasiassa ihan kaikki vaatetus oli täysin teknistä 1. kerran juoksu-urallani. Sukat: sponsoroitu, trikoot & paita: lahjoja, loput ostettu itse :) Kyllä oli upeeta juosta. Olen sen verran paljon hikoileva naikkonen, että todellakin on tekniset vetimet tarpeen!

Kesäplaani kunnon ylläpitämiseksi on seuraavanlainen: 2-3 lenkkiä + 1 jooga + muu hyöty-, tms.liikunta/ viikko. Lomat tuppaavat aina tällaisen plaanin sotkemaan, mutta sehän ei ole niin kovin vakavaa :)
Elokuusta lähtee sitten kovempi treeni liikkeelle. Puolimaraton on syyskuun loppupuolella ja vartti myös.
Nyt tähtään hiukan parempiin aikoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti