30. tammikuuta 2018

Heippa vaan sulle talvi?

Tämän talven tulen muistamaan paitsi pimeydestä ja jäätävän kylmästä tuulesta, retroilussa asumisesta ja uusiin kokemuksiin hyppäämisistä töissä, myös siitä - että jo tammikuun lopussa olen kohtalaisen poikki. Ehkä siis muutama talvilomapäivä on otettava ja varastettava ne kesältä.


Ehkä olen vain tulossa kipeäksi, silmät on kipeät ja rapean tuntuiset. Lapset ovat jo sairastaneet (tai para-aikaa sairastavat) tuota flunssa-aaltoa mikä nyt on meneillään. En muista koska olen viimeksi ollut itse kipeä.


Vakaa aikomus tipattomaan t:n kosahti, koska viime viikolla piti viinitellä niin töissä (toki työajan jälkeen) kuin kotonakin. Se ei onneksi haittaa mitään kunhan ei tule tavaksi (viikolla :D).
Suositus Kolmon3n ravinteliin Kalliossa. Oli kiva tunnelma tai johtuiko se vain mukavasta seurasta?


Uupuneena valitan liikaa väsymystä, tiskejä, pyykkejä, päänsärkyä, menkkakipuja...njäh. Aika beisikkiä, mutta ei kauhean kivan kuuloista omaankaan korvaan - valitus.


Silti valittaminen talvesta on mun lemppariaiheita ja vuosittain toistuvaa. Jos olisin kotona (tai etelässä) talvet, en ehkä nurisisi, mutta pimeässä aikaisin (ja myöhään) väsyneenä könyäminen ei ole innostavaa. Ei kannata ehdottaa kirkasvalolamppuja, niitä inhoan. Ne on mun ja parin työkaverin vakkarivalitusaihe, pimeässä liian kirkkaat valot. Sattuu rapeisiin silmiin.


Teetä ja kynttilänvaloa ja peitto korviin, ah - kaikki suomalaiset eivät todellakaan rakasta kaamosta (ja loskakaaosta).


Mutta, koska valittamalla ei pitkälle pötkitä, sitä on turha tässäkään nyt enempää tehdä. Tämän talven tulen jälkeenpäin oikeasti muistamaan siitä, että uskalsin ja sain (taas) kokeilla omia rajojani ja luotin osaamiseeni (ja muut luottivat, hain tukea siihen mielipiteeseen ainakin kymmeneltä :D). Olen kyllä kivassa työssä, jossa ei koe kahta samanlaista työpäivää, vaikka arjessa ajoittain väsyttääkin.


'Jos tietäisin, minne olen menossa, en olisi menossa minnekään'
'On hyvä välttää entisiä polkuja'.
(A.Ratia - Marimekon mainosvihkosta vohkitut lauseet sopivat elämään).


Lopetan valittamisen heti kun tulee kevät <3
Need some yellow light!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti