Siirry pääsisältöön

poimintoja

Taisin olla aika hektisessä tilassa ja liikaa kofeiinia suonissa kun kirjoitin edellisen poustingin :D

Kieltämättä aikamoista lentoa on kyllä ollut töissä, hyvää ja huonoa. Mutta ei se mitään.
Lennossa kestää kun tulee välillä suvantoja ja on näitä muitakin juttuja, kuten:

- Kiitoksia. Mm. kiitosta isoimmalta päälliköltä, jolta voi (tai kiitosta ja hymiö :D). Mä tykkään kiitoksista, as we know.
- Ilmajoogaa. Luoja miten kiinnostavaa se on. Ilmajoogailut ovat edenneet jo paljon vaativimpiin suorituksiin ja on palkitsevaa huomata kykenevänsä niihin. Ei siis pelkkää pussukassa köllöttelyä tai venyttelyä kropan tahdissa ole se laji. Esim. käsilläseisonta liinojen varassa ja siihen perään törkeen tehokkaat vatsalinkut vapaasta roikkumisasennosta. Super! Lantioriipunnat eteen ja taakse ovat jo tuttuja ja rentoja. Niistä tulee hauskat mustelmat lonkkaan. Ylipäänsä tosta lajista tulee mustelmia. Oppi ja harrastus jatkuu.
- Flowjoogaa. Sinne astangan väleihin. Hiivatti miten tykkään siitäkin. Hikistä, fyysistä ja kropalle haastavaa. Kivaa vaihtelua astangan tuttuun settiin.
- Kohtalainen asenne. Ihan vielä en ole kesäloman tarpeessa. Välillä kyllä pyydän mieheltä konsultaatiota, koska sillä on ihme hermot. Ja stressivapaa mieli. Mä tarvitsen liikunnan pitämään mun stressitason ja mielen kurissa. Vapaa-aika myös pitää stressipiikin alhaalla :) (tosin aina ei auta vapaatkaan)
- Päätöksiä. Olen tehnyt hyviä päätöksiä. Seuraava hyvä päätös on aloittaa taas kunnolla juoksuharrastus. Tarvitsen happea ja ajatusten soljumista. Juostessa ne soljuvat, keskittyvät ja kehittyvät. Tarkoitus olisi juosta taas tällä viikolla. Hyvä tarkoitus.
- Tapahtumia. Menossa O. Uusivirran keikalle ja teatteriin. Tulossa kavereita syömään meille ja menossa toisille. Ateneumiinkin pitää päästä.
- Aurinko. Se paistaa taas tosi usein. Autolla ajaessa silmiin, mutta kävellessä kasvoja lämmittäen.
Kevät on oraalla. Tänään ratikkapysäkillä huomasin kevään ihan ekan merkin eli piinaavan katupölyn, joka kirvelee mojovasti silmiä.
- Leikkokukat. Olen ostanut joka viikko (jo monta viikkoa) tulppaaneja ruokapöydälle. Nyt riittää, ne kestävät aina vajaan viikon. Ensin ovat aivan suloisen ihania ja sitten ne räjähtävät levälleen kuin mitkäkin ;-) Seuraavaksi vaihdan toiseen merkkiin.

Toivon mukaan seuraava postaus kertoo juoksemisesta Juoksun ilosta, askeleista rennoista, piukoista reisistä ja kipeistä pohkeista. Aurinkoisia päiviä toivottaen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pariisisilmät

Nyt sulle tulee elegantit Pariisi-silmät, sanoi mieslääkäri mulle kun silmätulehdusreseptiä kirjoitti. Hän ymmärsi täydellisesti ahdistukseni, matka kolkuttaa ylihuomenna ovella ja mä sain karmean tulehduksen toiseen silmääni eilen. Miksi, miksi aina mulle tulee silmätulehdus? No, kolmas kerta koko elämän aikana ei ehkä ole aina. Mutta en tottamooses tahdo silmäni loistavan chanelin punaisena, vain huuleni. Elegantisti. Nyt on lyhyt tukka, punaisia punia ja muutama uusi matkavaatekappale hankittuna. Ja kohta on tämä pirun tulehduskin hoidossa, kun sain heti kunnon troppia tähän säälittävään silmääni. On enää kauhea ongelma, minkä takin otan reissuun, Pariisiin luvattu +16 - +21 astetta tälle viikolle. Jestas, sinnehän paistuu :)     au revoir!

unelmia

kuvat Vuoreksen asuntomessualueelta 2012 Miten asuntomessut liittyvät juoksemiseen? No ensituntumalta ei tietenkään mitenkään, mutta ne saadaan liittymään jos oikein yritetään. Tietenkin monen tunnin patikointi aurinkoisella messualueella vastaa ihan kelvollisesti kevyttä-keskiraskasta treeniä. Tosin mä vedin messut läpi juttuseurassa, läpsärit jalassa ja kamera kädessä. Lenkeillä ei oo mitään näistä. Ja messuilla pitää muistaa pysähtyä lettukahveille. Mitään sellaistakaan ei ole ollut treeneissä. Mutta silmät toimii ja havainnoi (aamulenkeillä joskus ei). Päässä liikkuu kaikenlaista, joskus myös asumiseen liittyviä haaveita, toteuttamiskelpoisia ideoita, jopa hienoja päätöksiä. Näillä messuilla näkyi hyvän näköisiä terasseja, ihania kasvihuonepergoloita, kivoja yksityiskohtia siellä täällä. Taas se iänikuinen omakotitaloasuja minussa virittäytyi. Bytheway, poikani on tehnyt jo oman tulkinnan epämääräisestä lupauksestani koskien lemmikkieläimiä: 'jos joskus asu

Välikirjoitus

Olen taas pohtinut, josko mun olisi aika lopettaa tämä bloggaus kokonaan. Elämä on täyteläinen muutenkin, niin täyteläinen etten kerkeä tänne kirjoittamaan tai jos on aikaa en juuri silloin halua kirjoittaa. Ehkä tämä blogi teki siis jo tehtävänsä (minulle). En kuitenkaan vielä poista koko blogia, koska voi olla että muutan mieltäni :) Sitten pikaiset kuulumiset: Töissä asiat hyvin. (Paremmin kuin koskaan tähän mennessä 15 vuoden aikana?) Mukava balanssin tunne.   Miehen ja perheen kanssa menee hyvin. Rakastan meidän isoa perhettä. Vanhin tulee täysi-ikäiseksi juuri kohta. Kyllä tässä on itsekin kasvanut lasten ohella :) Tontti odottaa rakentamista edelleen, en kuitenkaan jaksa tuskailla asiasta täällä. Vilja voi hyvin ja kasvaa. Lorupussit (kassit) viedään lomalla veks, jotta poikakissan elo olisi hänelle itselleen kivempaa. Mun kesälomaan on enää 7 työpäivää. En ole tänä(kään) vuonna loppuunkulunut, vaikka loma on aina kivaa ja tulee aina tarpeeseen. Joustavammat työajat (t