1. maaliskuuta 2016

poimintoja

Taisin olla aika hektisessä tilassa ja liikaa kofeiinia suonissa kun kirjoitin edellisen poustingin :D

Kieltämättä aikamoista lentoa on kyllä ollut töissä, hyvää ja huonoa. Mutta ei se mitään.
Lennossa kestää kun tulee välillä suvantoja ja on näitä muitakin juttuja, kuten:

- Kiitoksia. Mm. kiitosta isoimmalta päälliköltä, jolta voi (tai kiitosta ja hymiö :D). Mä tykkään kiitoksista, as we know.
- Ilmajoogaa. Luoja miten kiinnostavaa se on. Ilmajoogailut ovat edenneet jo paljon vaativimpiin suorituksiin ja on palkitsevaa huomata kykenevänsä niihin. Ei siis pelkkää pussukassa köllöttelyä tai venyttelyä kropan tahdissa ole se laji. Esim. käsilläseisonta liinojen varassa ja siihen perään törkeen tehokkaat vatsalinkut vapaasta roikkumisasennosta. Super! Lantioriipunnat eteen ja taakse ovat jo tuttuja ja rentoja. Niistä tulee hauskat mustelmat lonkkaan. Ylipäänsä tosta lajista tulee mustelmia. Oppi ja harrastus jatkuu.
- Flowjoogaa. Sinne astangan väleihin. Hiivatti miten tykkään siitäkin. Hikistä, fyysistä ja kropalle haastavaa. Kivaa vaihtelua astangan tuttuun settiin.
- Kohtalainen asenne. Ihan vielä en ole kesäloman tarpeessa. Välillä kyllä pyydän mieheltä konsultaatiota, koska sillä on ihme hermot. Ja stressivapaa mieli. Mä tarvitsen liikunnan pitämään mun stressitason ja mielen kurissa. Vapaa-aika myös pitää stressipiikin alhaalla :) (tosin aina ei auta vapaatkaan)
- Päätöksiä. Olen tehnyt hyviä päätöksiä. Seuraava hyvä päätös on aloittaa taas kunnolla juoksuharrastus. Tarvitsen happea ja ajatusten soljumista. Juostessa ne soljuvat, keskittyvät ja kehittyvät. Tarkoitus olisi juosta taas tällä viikolla. Hyvä tarkoitus.
- Tapahtumia. Menossa O. Uusivirran keikalle ja teatteriin. Tulossa kavereita syömään meille ja menossa toisille. Ateneumiinkin pitää päästä.
- Aurinko. Se paistaa taas tosi usein. Autolla ajaessa silmiin, mutta kävellessä kasvoja lämmittäen.
Kevät on oraalla. Tänään ratikkapysäkillä huomasin kevään ihan ekan merkin eli piinaavan katupölyn, joka kirvelee mojovasti silmiä.
- Leikkokukat. Olen ostanut joka viikko (jo monta viikkoa) tulppaaneja ruokapöydälle. Nyt riittää, ne kestävät aina vajaan viikon. Ensin ovat aivan suloisen ihania ja sitten ne räjähtävät levälleen kuin mitkäkin ;-) Seuraavaksi vaihdan toiseen merkkiin.

Toivon mukaan seuraava postaus kertoo juoksemisesta Juoksun ilosta, askeleista rennoista, piukoista reisistä ja kipeistä pohkeista. Aurinkoisia päiviä toivottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti