9. heinäkuuta 2014

reilut 50 kilsaa ja talviturkin jättöjä

Hei täältä loman ääreltä!

Loma on aloiteltu, talviturkki moneen kertaan ja pysyvästi sekä kymi-jokeen että mereen jätetty.
Huomioikaa, Kymijoki noin  +15C. Aaaaah....kylmää, mutta raikasta. Lämpimämpi merivesi tuntui sen jälkeen 'tunkkaiselta'.

Mutta ennen kuin lomille pääsin rehkin sen mitä olen suunnitellut 'vuosia' ja odotellut vain 'sopivaa hetkeä'. Pyöräilin vikana työpäivänä töihin ja takaisin, reilut 50 kilsaa yhteensä tolla mun 7-vaihteisellani. Erittäin nautittavaa aamulla töihin päin, vaikka reittiä pitikin ajoittain hakea metrotyömaista johtuen ja matka ehkä siitä johtuen muutaman kilsan piteni. Tuntui kivalta anyways.
Takaisin tullessa meinasin sipata ja sippasinkin. En yhtään  tajunnut että auringon paisteessa ja lämpimässä kelissä, ilman juotavaa, tajuhan lähtee päästä ja voimat kropasta. Pienen juoma ja jätskitauon jälkeen jaksoin jatkaa kotiin. Olinpa kyllä reipas.
Seuraavalla kerralla olen viisaampi ja kun mahis tulee fillaroin yhtenä päivän töihin ja toisena takaisin jne. Mahdollisuus tullee kohta kun muutaman lomaviikon jälkeen käväisen viikon töissä, ilman aikatauluja.
Koipeni eivät rasittuneet pätkääkään fillaroinnista, mikä on mielestäni erikoista. Kait ne sitten on jo voimakkaat tai sitten matka olikin lyhyt ;-)

Lenkkeillytkin olen ja sen peruskympinkin taas. Puuuuh. Kunto on ihan sieltä jostain syvyyksistä (= antakee happee, kun ne jalat siis jaksaa).

Muutaman päivän mökkeillyillä siellä Kymi-joen varrella fillaroimme perinteisesti miekkosen kanssa fiilistelyfillaroinnit kahden. Minä vanhalla mummopyörällä. Se on aina ihan hirveen kivaa.

 
 

Lomani siis vasta alkoi, muu perhe on jo ehtinyt sitäkin laatua. (Mr.Ohjelmatoimisto, talopiirustusten lomassa)  :)
Ennen Portugalia tiedossa lisää lepoa, liikuntaa, uintia, vieraita, lintsiä, pyykkäystä, pakkausta, grillausta ja hana Rieslinkii kera jalkapallon ;-)
Ja tonttiasiat, ne on nyt kolmen viikon kesälomalla. Siellä se on, se meidän maatilkku. Tähän kohtaan sydän sillain käsillä (aahahaaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti