21. helmikuuta 2014

jacket

pelasti mun helmikuun. Really - olen todella venyttänyt päätäni tässä kuussa, etten vajoaisi synkkään mieleen. 
Suurin syy tietysti mielen harmauteen oli noin kolmen viikon pakko tauko lenkeistä (polviventti ja flunssa) ja sehän saa mut lopulta tolaltani :). Siinä ei meinaa järkipuhe auttaa, eikä mikään kun lenkille olis päästävä.

Nyt muutamia lenkkejä takana, mutta vasta eilinen tiukkaakin tiukempi jooga-sali-lihastreeni ihan issekseen kuntosalilla teki tehtävänsä.
Nostaa punttia myös penkistä HUOM!, tekee joogaliikesarjoja, juoksee, hyppii, tasapainottelee, vatsalihaksia, selkälihaksia...you name it. Ihanaa!
Ihan kuin olisi hävinnyt kaksi kiloa läskiä ja se ihme mielen harmaus ja eikun kaupoille. Alun perin lähdin ostamaan parit uudet rintsikat, lopputulos oli ne rintsikat, farkut ja jakku.Lisää hyviä asioita: kesäreissu varattu. Portugal. Reissunainen kun oon.

Edelleen odottelen paria hyvää uutista tapahtuvaksi. Ensi viikolla!?

Mutta syvällistä (?) juoksuun pureutuvaa tekstiä taas myöhemmin, koska se on tämän blogin juju, kaikki muu sälä on elämän sivujuonteita, jotka saattavat päätyä tänne häiriköimään.

Tässä kiva ja hauska tasapaino-juttu, vaikka muun treenin päätteeksi. Helppoa, eri kivaa ja hyödyllistä. http://www.liukastumis.info/turvallisempikaatumistapa_tasapainoharjoitteita.html

2 kommenttia:

  1. Ihana rotsi! ihanaihanaihana, Ja ihanaa kun sullakin vaatepostauksia muun lomassa :)

    VastaaPoista
  2. juu, mutta taidan ryhdistäytyä juoksuvaatepostauksilla jatkossa ;-)

    VastaaPoista