Siirry pääsisältöön

jacket

pelasti mun helmikuun. Really - olen todella venyttänyt päätäni tässä kuussa, etten vajoaisi synkkään mieleen. 
Suurin syy tietysti mielen harmauteen oli noin kolmen viikon pakko tauko lenkeistä (polviventti ja flunssa) ja sehän saa mut lopulta tolaltani :). Siinä ei meinaa järkipuhe auttaa, eikä mikään kun lenkille olis päästävä.

Nyt muutamia lenkkejä takana, mutta vasta eilinen tiukkaakin tiukempi jooga-sali-lihastreeni ihan issekseen kuntosalilla teki tehtävänsä.
Nostaa punttia myös penkistä HUOM!, tekee joogaliikesarjoja, juoksee, hyppii, tasapainottelee, vatsalihaksia, selkälihaksia...you name it. Ihanaa!
Ihan kuin olisi hävinnyt kaksi kiloa läskiä ja se ihme mielen harmaus ja eikun kaupoille. Alun perin lähdin ostamaan parit uudet rintsikat, lopputulos oli ne rintsikat, farkut ja jakku.



Lisää hyviä asioita: kesäreissu varattu. Portugal. Reissunainen kun oon.

Edelleen odottelen paria hyvää uutista tapahtuvaksi. Ensi viikolla!?

Mutta syvällistä (?) juoksuun pureutuvaa tekstiä taas myöhemmin, koska se on tämän blogin juju, kaikki muu sälä on elämän sivujuonteita, jotka saattavat päätyä tänne häiriköimään.

Tässä kiva ja hauska tasapaino-juttu, vaikka muun treenin päätteeksi. Helppoa, eri kivaa ja hyödyllistä. http://www.liukastumis.info/turvallisempikaatumistapa_tasapainoharjoitteita.html

Kommentit

  1. Ihana rotsi! ihanaihanaihana, Ja ihanaa kun sullakin vaatepostauksia muun lomassa :)

    VastaaPoista
  2. juu, mutta taidan ryhdistäytyä juoksuvaatepostauksilla jatkossa ;-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unelmia

kuvat Vuoreksen asuntomessualueelta 2012 Miten asuntomessut liittyvät juoksemiseen? No ensituntumalta ei tietenkään mitenkään, mutta ne saadaan liittymään jos oikein yritetään. Tietenkin monen tunnin patikointi aurinkoisella messualueella vastaa ihan kelvollisesti kevyttä-keskiraskasta treeniä. Tosin mä vedin messut läpi juttuseurassa, läpsärit jalassa ja kamera kädessä. Lenkeillä ei oo mitään näistä. Ja messuilla pitää muistaa pysähtyä lettukahveille. Mitään sellaistakaan ei ole ollut treeneissä. Mutta silmät toimii ja havainnoi (aamulenkeillä joskus ei). Päässä liikkuu kaikenlaista, joskus myös asumiseen liittyviä haaveita, toteuttamiskelpoisia ideoita, jopa hienoja päätöksiä. Näillä messuilla näkyi hyvän näköisiä terasseja, ihania kasvihuonepergoloita, kivoja yksityiskohtia siellä täällä. Taas se iänikuinen omakotitaloasuja minussa virittäytyi. Bytheway, poikani on tehnyt jo oman tulkinnan epämääräisestä lupauksestani koskien lemmikkieläimiä: 'jos joskus asu