2. elokuuta 2012

unelmiakuvat Vuoreksen asuntomessualueelta 2012

Miten asuntomessut liittyvät juoksemiseen? No ensituntumalta ei tietenkään mitenkään, mutta ne saadaan liittymään jos oikein yritetään.
Tietenkin monen tunnin patikointi aurinkoisella messualueella vastaa ihan kelvollisesti kevyttä-keskiraskasta treeniä. Tosin mä vedin messut läpi juttuseurassa, läpsärit jalassa ja kamera kädessä. Lenkeillä ei oo mitään näistä. Ja messuilla pitää muistaa pysähtyä lettukahveille. Mitään sellaistakaan ei ole ollut treeneissä.
Mutta silmät toimii ja havainnoi (aamulenkeillä joskus ei). Päässä liikkuu kaikenlaista, joskus myös asumiseen liittyviä haaveita, toteuttamiskelpoisia ideoita, jopa hienoja päätöksiä.
Näillä messuilla näkyi hyvän näköisiä terasseja, ihania kasvihuonepergoloita, kivoja yksityiskohtia siellä täällä. Taas se iänikuinen omakotitaloasuja minussa virittäytyi.
Bytheway, poikani on tehnyt jo oman tulkinnan epämääräisestä lupauksestani koskien lemmikkieläimiä: 'jos joskus asumme omakotitalossa voimme ottaa kissan' muotoon 'mä saan kissan kun muutamme omakotitaloon'. Kun tarkensin, ettei se nyt ihan 100% varmaa ole, että ikinä muutamme omakotitaloon, poika totesi: 'en ymmärrä mitä puhut'. 
Aika hyvin sanottu, koska.. njaa unelmat ovat ihan vaan toteuttamista varten, eikö?!!!! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti