Siirry pääsisältöön

jos uudelleen valitsisin

....ammatin mä nyt, olisin ulkotöissä, ehdottomasti. Olen vain yhdestä asiasta epämääräisen kateellinen (oikeasti ehkä en, mutta noin ajatuksena jos olisin) eli siitä, että ihminen on osannut valita niin viisaasti jotta saa tehdä niin paljon ulkohommia kuin jaksaa, haluaa ja voi.

Viimeksi tämä ajatus tuli eilen, kun olin skimbaamassa! Jee, oli muuten älyttömän siistipäivä (siisti siistipäivä :D).
Olimme työporukalla virkistyspäivää viettämässä Hollolassa sijaitsevassa laskettelukeskuksessa. Ja minä skimbasin sitten noin 30 vuoteen!!!
Wuhuu - olen oman elämäni hero! Lasketellut olen viimeksi teininä (lapsena ja teininä sitä ajoittain harrasti), mutta sitten se vain jäi ilman varsinaista (ja hyvää) syytä. Mutta nyt päätin mennä tarkistamaan onko kipinää siihen hommaan jäljellä. Alkeistunnin kautta - varmuuden vuoksi. Tarvitsin alkeis-15 min ja sitten mentiin jo itekseen (tai olihan mulla työseuraa). Takaraivon muistista taito irtosi, vaikkakin pikkumäen jo sujuessa ja sumuiseen isoon mäkeen suunnatessa ensin vähän hirvittikin. Still -puhdas suoritus, ei mitään möhläämisiä vaan tyylikäs juttu. Eikä yhtään ole paikat jumissa tänään, oikeasti ei. Auttoikohan se, että venyttelen nykyään niitä spagaattiin johtavia venyttelytreenejä aika ahkerasti. Se vasta on hikistä hommaa. Toistoja voimaa venyvyyttä vahvuutta.

Laskettelumaikka oli noin 50+ nainen. Ihailtava työvalinta ja staili muija.
Kiitin jälkikäteen opastuksesta palauttaessani kamoja. Sanoi, että hyvinhän se heti meni, jotta jatkoon! Nyt tarvitsee vain muistaa mennä ajoittain mäkeen. Nyt tiedän, että voin mennä mäkeen kun huvittaa.
Muutenkin oli tosi hyvä fiilis koko päivän. Töissä-töissäkin on ylipäänsä ollut oikein hyvä flow, mikä vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Ihanaa, että joskus näinkin. Älä lopu flow!

Laskettelumaikka (makustelee sanaa). Heitin pomolle tänään (sille voi heittää tällaisia), josko ryhtyisinkin laskettelumaikaksi? Vastasi: Kyllästyisit siihen kahdessa päivässä. (Niin - oikeassa on). Olen haaveillut myös lammasfarmarin ammatista, olikohan se viime keväänä?
Liikunnan opeksi ryhtyisin myös jos valitsisin nyt. Ihan siis koululiikunnan. Mä olisin se kiva liikkamaikka, josta kaikki tykkää. No, ylipäänsä koululiikunta on tärkeää ja on erittäin tärkeää, että siinä puuhassa on taitava opettaja. Kannustava, reilu, kiva, sympaattinen ja iloinen.

Sitten olisin myös arkeologi, geologi ja mitä näitä nyt on, kulttuuriantropologi. (Heh, sinne laitokselle aikoinaan hainkin, mutta en ihan päässyt ja sitten meni motivaatio hakea uudelleen).

Mulla on nyt hyvä työjengi, kiva pomo ja kehittyvät duunit. Kaikki on hyvin. Silti aina pitää vähän haluta asioita, muuten olisin koomassa.

Monelta lähetään laskettelemaan?
Pitää villitä tää perhe jotenkin asiaan vai saanko rekrytoitua itselleni mäkiseuraa?

Kommentit

  1. Olipas hauska postaus :). Itsekin mietin aina silloin tällöin vastaavia ajatusleikkejä, vaikka kaikki on tosiaan ihan mallillaan. Taidanpa itsekin kirjoitella vastaavan postauksen, jos et tykkää huonoa :).

    VastaaPoista
  2. Päinvastoin! Kiva jos on jutuista inspiraatioksi 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

oivalluksia

Mukava marraskuu tänä vuonna! Minä - täydellisen kevät-kesä-syksy-ihminen nautin kun talvi ei ole vielä tullut. On leutoa, on aurinkoista (no välillä sataa - daa- mitä sitten). Parasta on ollut leutous, ilman hieno henkevyys :) Aamu-usvat, leudot tuulet, aurinko ja sadepisarat. (Tekiköhän Pariisi mulle jotain?) Toiset ei kestä pimeyttä, mua se ei harmita. Mua harmittaa kun tulee pakkasta, mutta kestän sen, niinkuin aina ennenkin. (enkä tottamooses usko, että tästä talvesta tulee kohdallani poikkeusta, kestän talvea vain ja ainostaan hetken, viikon-kaksi-kolme). Tosin nyt taas tänä jouluna otetaan pieniä apuja kestämiseen, viiden viikon kulttua reissu Afrikan kylkeen. Jeiiii! Jihuuu! Jippiiii! Enpäs olekaan koskaan aiemmin ollut niin etelässä.... Eilen aamupäivällä 12 kilsan lenkillä tajusin sen, siis vasta nyt - miten se juoksun flow saavutetaan. Ja nyt puhutaan minusta ja mun kropasta - teistä muista en osaa sanoa ;-) (kertokaa miten te sen saavutatte, koska kyllähän se on ihan

Ihana talvi

Parasta elämässä on se - että niin sää kuin mielikin muuttuvat. Viimeiset seitsemän päivää talvi on antanut parastaan ja tämähän on aivan älyttömän ihanaa. Kerrankin tein fiksun aikataulutuksen nuorimman koululaisen lomaviikolle (me "talvilomailimme" jo lokakuussa siellä Madeiralla, alvariinsa ei pysty reissamaan - tai me ei pystytä) ja olen päässyt tästä säästä nauttimaan. Erittäin rennolla viikko-ohjelmalla on sormensa pelissä: etätöitä - niin mulla kuin miehelläkin ja pari lomapäivää ja mulla vain yksi officepäivä (jihuu). Olin kyllä niin tämän tarpeessa. Melkein jo pursuan taas energiaa ja työideoitakin. Voisin kuvitella jaksavani jopa pääsiäiseen asti loistavasti! Seitsemänä päivänä peräkkäin on paistanut aurinko, hukun tähän ihanaan D-vitamiinin määrään. Tuo pakkanen on ihan jees, aamulla yli kaksikymmentä ja iltapäivästä nippanappa kymmenen. Seitsemän päivää, joista kuusi liikuntapäivää. Tämä on se elämä, jota minä haluan elää. 4 x 1,5h käppäilylenkkiä (aina kamera m

missikissa

Kissajuttuja. Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa. Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta. Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät. Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa. No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä! Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää