Siirry pääsisältöön

venytä vielä vähän

Pinnalla: uusi spagaattihaaste ja tietenkin joogaa, liikaa pakkasta, huonosti kulkevia junia ja vaihtelevat fiilikset.

Olin maanantaina kuin myrkyn niellyt, tiedättehän ne päivät kun mikään, siis ei mikään saa hyvälle tuulelle. Ja oikeastaan ilman mitään syytä jos nyt ei lasketa kierron kyseistä kohtaa, jolloin mieliala on yhtenä päivänä kuussa tappava. Onneksi näin ei ole joka kuukausi, mutta silloin kun on ei paljon naurata muiden tyytyväinen kehräys ja tyhmät vitsit, päin vastoin. Joidenkin suun voisi tukkia teipillä tai ehkä jopa pikaliimalla napakasti (mielikuva hieman tyydyttää vielä tänäänkin....)
Tosin on olemassa niitä ihmisiä ympärillä joiden perustyytyväisyyttä on aina kivaa katsoa ja kuulla. Sitten on ihmisiä, joita ei yksinkertaisesti pahantuulisena kestä vaikka muutoin ihan kelvollisesti sietääkin.
Kyllä huvittuneen säälivästi ajattelin jo tiistaina maanantaista itseäni. Kun oikein kärsin maanantaina, olenkin loppuviikon ollut (helpotus) täysin hyvän tuulinen, energinen ja kiva ihminen.

Keksinpä aloittaa uudelleen spagaattihaasteen, josta horisin jo reilu vuosi sitten, mutta jonnekin aikasyöppöyksiin (taisin tehdä niitä opintohommia tuolloin aikalailla) haasteinto silloin katosi. Viikolla vielä kunnon astangat päälle niin nyt onkin reidet och takapuoli kivasti treenanneen tuntuiset. Kesäpeppu 2016 vai kesäpeppu 16  eli samanlainen takalisto kuin oli kuusitoistavuotiaana, ei taitaisi enää onnistua - koska lihakset! Aaaahahaa!

Homma jatkuu ihan kohta - spaagattitreenit siis. Tällä kertaa otan tämän huolella, venyttelyharjoituksia paljon ja monipuolisesti. Seuraan ohjeita IQ:stä tällä kertaa.
Mä muuten diggaan IQ:stä, se on some minun makuuni (siellä ei ole pakko olla kokoajan). Kuvat kertovat ja rakastan visuaalisuutta. Hirmuisesti rakastan myös luetun ymmärtämistä, mutta hyvän tekstin tuottaminen on vaikea taito itse kullekin. Onneksi on näitä blogeja, joissa voi harjoitella :) Ja hyviä kirjoja sitten lukea.

Somevehkeistä tuli mieleen, että FB voisi uudistua jotenkin miellyttävämpään suuntaan. Hyviä puolia on: joskus hyviä juttuja, tietoa tapahtumista useinkin, viihdettä hauskuutta ihka oikeaa tietoakin. Huonot puolet vaan puskevat päälle: vihapuhe, vastakkainasettelut ja kärjistykset. En halua ottaa niihin mitään kantaa. Ja onhan siellä muutakin huonoa.... Tulisipa joku korvaava, lähtisin kälppimään hetimiten.

Pakkasen pienenentyminen heti huomenna on hyvä uutinen. Tämä viikkojen notkuminen jossain -15 - -30 asteen välillä on jo menettänyt uutuudenviehätyksensä. Lisäksi huvittaisi ulkoilla enemmän (juosta?)
Älkääkä horisko mistään se on pukeutumisesta kiinni diipaadaapaa. Vaatetta riittää kyllä. Pakkanen pohjoiseen ja tänne etelään vähän leudompaa, niinhän se jo järkikin sanoo :)
Junatkaan ei tykkää kovista pakkasista (vaikuttaa todella paljon jokapäiväiseen arkeen meidän perheessä).

Nyt lähden venymään. Peppu 2016 on ihan kohta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

oivalluksia

Mukava marraskuu tänä vuonna! Minä - täydellisen kevät-kesä-syksy-ihminen nautin kun talvi ei ole vielä tullut. On leutoa, on aurinkoista (no välillä sataa - daa- mitä sitten). Parasta on ollut leutous, ilman hieno henkevyys :) Aamu-usvat, leudot tuulet, aurinko ja sadepisarat. (Tekiköhän Pariisi mulle jotain?) Toiset ei kestä pimeyttä, mua se ei harmita. Mua harmittaa kun tulee pakkasta, mutta kestän sen, niinkuin aina ennenkin. (enkä tottamooses usko, että tästä talvesta tulee kohdallani poikkeusta, kestän talvea vain ja ainostaan hetken, viikon-kaksi-kolme). Tosin nyt taas tänä jouluna otetaan pieniä apuja kestämiseen, viiden viikon kulttua reissu Afrikan kylkeen. Jeiiii! Jihuuu! Jippiiii! Enpäs olekaan koskaan aiemmin ollut niin etelässä.... Eilen aamupäivällä 12 kilsan lenkillä tajusin sen, siis vasta nyt - miten se juoksun flow saavutetaan. Ja nyt puhutaan minusta ja mun kropasta - teistä muista en osaa sanoa ;-) (kertokaa miten te sen saavutatte, koska kyllähän se on ihan

Ihana talvi

Parasta elämässä on se - että niin sää kuin mielikin muuttuvat. Viimeiset seitsemän päivää talvi on antanut parastaan ja tämähän on aivan älyttömän ihanaa. Kerrankin tein fiksun aikataulutuksen nuorimman koululaisen lomaviikolle (me "talvilomailimme" jo lokakuussa siellä Madeiralla, alvariinsa ei pysty reissamaan - tai me ei pystytä) ja olen päässyt tästä säästä nauttimaan. Erittäin rennolla viikko-ohjelmalla on sormensa pelissä: etätöitä - niin mulla kuin miehelläkin ja pari lomapäivää ja mulla vain yksi officepäivä (jihuu). Olin kyllä niin tämän tarpeessa. Melkein jo pursuan taas energiaa ja työideoitakin. Voisin kuvitella jaksavani jopa pääsiäiseen asti loistavasti! Seitsemänä päivänä peräkkäin on paistanut aurinko, hukun tähän ihanaan D-vitamiinin määrään. Tuo pakkanen on ihan jees, aamulla yli kaksikymmentä ja iltapäivästä nippanappa kymmenen. Seitsemän päivää, joista kuusi liikuntapäivää. Tämä on se elämä, jota minä haluan elää. 4 x 1,5h käppäilylenkkiä (aina kamera m

missikissa

Kissajuttuja. Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa. Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta. Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät. Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa. No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä! Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää