22. tammikuuta 2016

venytä vielä vähän

Pinnalla: uusi spagaattihaaste ja tietenkin joogaa, liikaa pakkasta, huonosti kulkevia junia ja vaihtelevat fiilikset.

Olin maanantaina kuin myrkyn niellyt, tiedättehän ne päivät kun mikään, siis ei mikään saa hyvälle tuulelle. Ja oikeastaan ilman mitään syytä jos nyt ei lasketa kierron kyseistä kohtaa, jolloin mieliala on yhtenä päivänä kuussa tappava. Onneksi näin ei ole joka kuukausi, mutta silloin kun on ei paljon naurata muiden tyytyväinen kehräys ja tyhmät vitsit, päin vastoin. Joidenkin suun voisi tukkia teipillä tai ehkä jopa pikaliimalla napakasti (mielikuva hieman tyydyttää vielä tänäänkin....)
Tosin on olemassa niitä ihmisiä ympärillä joiden perustyytyväisyyttä on aina kivaa katsoa ja kuulla. Sitten on ihmisiä, joita ei yksinkertaisesti pahantuulisena kestä vaikka muutoin ihan kelvollisesti sietääkin.
Kyllä huvittuneen säälivästi ajattelin jo tiistaina maanantaista itseäni. Kun oikein kärsin maanantaina, olenkin loppuviikon ollut (helpotus) täysin hyvän tuulinen, energinen ja kiva ihminen.

Keksinpä aloittaa uudelleen spagaattihaasteen, josta horisin jo reilu vuosi sitten, mutta jonnekin aikasyöppöyksiin (taisin tehdä niitä opintohommia tuolloin aikalailla) haasteinto silloin katosi. Viikolla vielä kunnon astangat päälle niin nyt onkin reidet och takapuoli kivasti treenanneen tuntuiset. Kesäpeppu 2016 vai kesäpeppu 16  eli samanlainen takalisto kuin oli kuusitoistavuotiaana, ei taitaisi enää onnistua - koska lihakset! Aaaahahaa!

Homma jatkuu ihan kohta - spaagattitreenit siis. Tällä kertaa otan tämän huolella, venyttelyharjoituksia paljon ja monipuolisesti. Seuraan ohjeita IQ:stä tällä kertaa.
Mä muuten diggaan IQ:stä, se on some minun makuuni (siellä ei ole pakko olla kokoajan). Kuvat kertovat ja rakastan visuaalisuutta. Hirmuisesti rakastan myös luetun ymmärtämistä, mutta hyvän tekstin tuottaminen on vaikea taito itse kullekin. Onneksi on näitä blogeja, joissa voi harjoitella :) Ja hyviä kirjoja sitten lukea.

Somevehkeistä tuli mieleen, että FB voisi uudistua jotenkin miellyttävämpään suuntaan. Hyviä puolia on: joskus hyviä juttuja, tietoa tapahtumista useinkin, viihdettä hauskuutta ihka oikeaa tietoakin. Huonot puolet vaan puskevat päälle: vihapuhe, vastakkainasettelut ja kärjistykset. En halua ottaa niihin mitään kantaa. Ja onhan siellä muutakin huonoa.... Tulisipa joku korvaava, lähtisin kälppimään hetimiten.

Pakkasen pienenentyminen heti huomenna on hyvä uutinen. Tämä viikkojen notkuminen jossain -15 - -30 asteen välillä on jo menettänyt uutuudenviehätyksensä. Lisäksi huvittaisi ulkoilla enemmän (juosta?)
Älkääkä horisko mistään se on pukeutumisesta kiinni diipaadaapaa. Vaatetta riittää kyllä. Pakkanen pohjoiseen ja tänne etelään vähän leudompaa, niinhän se jo järkikin sanoo :)
Junatkaan ei tykkää kovista pakkasista (vaikuttaa todella paljon jokapäiväiseen arkeen meidän perheessä).

Nyt lähden venymään. Peppu 2016 on ihan kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti