19. marraskuuta 2015

roikota riiputa lihaa

Onneksi on ilmajooga. Olen totaalisen ihastunut tähän ilmailulajiin. Suht samaan hengenvetoon kiinnostaisi muuttaa myös astangajooga harrastustani enempi flown suuntaan. Harrastusten pitää uusiutua.

Juoksu ei vieläkäkään mua hirveästi uudelleeninspiroi. Kerran tässä taannoin olinkin poluilla juoksemassa. Musat korvissa täysillä. Puhdistavaa toki. Ehkä keväällä taas jatkan tai talvella jo. Ken tietää, minä en.

Oli eilen työperäisesti herne niin syvällä nenässä, että ilmajoogan pää alaspäin roikkuminenkin vain hiukan tuota hernettä irroitti. Tuumin kuitenkin poikkeuksellisia väärinkohdeltuna ja raivoissani.
Onneksi väärinkohdeltu ja loukattu minä (omanarvontunnetta on) sai tänään kiitosta hyvästä työstä.
Ja muiden sotkujen selvittämisestä! 

Fiilis maassa ja siitä juontuneena ihan extempore tuli eilen mieleen, että pitäisikö opiskella enempi joogaa ja ryhtyä joogamaikaksi? Ehkä ei, mutta lajin monipuolisuutta haluan nyt kokea enempi. Hirveän pitkään olen joogaillut ja tiedän, että lajin hienous on loputon oppiminen (ja taantuminen ja taas oppiminen) ja lajin monipuolisuus. Vähän jokaiselle on jotain. Tosin saunajoogailut taidan jättää muille - kyllähän sitä löylyissä tulee useinkin venyteltyä, mutta se on normia saunapuuhaa, ei joogaa.

Dare and try ->

 


Loppuhuomiot:
Joululomaan 4 viikkoa ja yksi päivä!
Pääsin tänä vuonna pikkujouluihin ja oli kivat bileet. :)
Sataispa lunta. Vuosiin en ole odottanut lunta. Nyt kiinnostaisi, jotta tämä kaamea pimeys hellittäisi. Ehkä ostaisin jopa sukset. Tai sitten menisin juoksemaan, lumeen, hankeen, syvään. Tirsk! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti