29. marraskuuta 2012

2h 40 min

2 h 40 min, sillä saa ihminen upean ja hyvän olon. Se on myös mun kahden illan urheilusaldo ajallisesti.
Eilen juoksin pitkästä aikaa hiukan pidemmän lenkin. Juoksu ensilumessa (noin 2mm), hieman uudella reitillä, refreshing! Ei haittaa vaakalumi kasvoihin, ei pimeys. Rantareitin osuudella näkyi paljon valoisia isoikkunallisia asuntoja, design kalusteineen, pienine pihoineen. Vastaan tuli vain muutama karvaturrin pissattaja, tiukasti huiveihin ja myssyihin pakattuina.

Aiemmin eilen ihastelin pääkaupunkimme hienoja jouluvalaistuksia hiljalleen leijailevassa lumisateessa. Senaatintorin kuusi töllötti vinossa, mutta arvokkaana paikoillaan. Ihmettelin (hiukan) nuoria, varakkaita ja kauniita ihmisiä iloisesti heiluvine shoppailukasseineen. Jaa, joillain on aikaa (ja varaa) tuollaiseen. Minä palailin työpalaverista, ihan reippaana ja tyytyväisenä tosin, valmiina hakemaan poikaa päiväkodista, kaupan kautta ja ruuanlaiton jälkeen legoilla rakentelua :)

Tänään tehokas hyvänolon jooga työpäivän päälle. Voikun mulla olisi aikaa ainakin viisi (no edes kolme) krt/viikkoon urheiluun! Joululomalla saattaakin olla. Tämä vaativa, tehokas, supertyö syksy alkaa kääntyä jouluksi ja alkavaksi talveksi. Ihan kohta on aika unohtaa arki hetkeksi ja käpertyä jouluntunnelmaan perheen kanssa. Tarkalleen 15 arkipäivän kulttua!

Musta tuntuu, että haluan mennä fiilistelemään Senaatintorille viikonloppunakin ja glögille, joo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti