12. kesäkuuta 2016

positiivisesti romantikko

Lainaus päivän lehdestä, jossa lainataan Johnny Cashia (jota olen aina vähän ihaillut, ihailen viisautta). Johnnylta oli kysytty, mikä on hänen käsityksensä taivaasta. 'This morning, with her, having coffee'.
Hyvin sanottu, onhan aivan ihanaa juoda aamukahvia yhdessä rakkaan kanssa. Ollaan hiljaa ja välillä jotain lehden juttua kommentoidaan. Sivellään toista jalkoihin pöydän alla sillain kivasti. Mut on aina saanut pauloihin jalkapelillä. Olen myös ollut aina toivoton salaromantikko (tarkkanäköiset sen tietävät). 
En siis jaksa romanttisia leffoja (enää juuri lainkaan), en romskuja (niitä luin lapsena viimeksi), en vaaleanpunaista hössötystä, en 'romanttista' sisustusmakua (tähän iso virnistys).
Heikkouteni on romanttiset biisit, joissa mies (yleensä) aidosti, kauniisti ja kivasti rakastaa, ehkä vähän jopa jumaloi. Kuitenkin Adelemainen vanhaan roikkumaan jääminen saa mut kananlihalle (Hello.... really spooky). Onhan nekin vähän ärsyttäviä, sellaiset ruikutusbiisit, joissa valitetaan ettei tarpeeksi tajuttu arvostaa silloin kun piti (noo - toisaalta).
Koska olen sinisilmäinen romantikko, en voi uskoa että joku kirjoittaisi rakkausbiisin ellei hän sitä tarkoittaisi (tamppausbiisit on sitten erikseen, niitäkin tarvitaan :D)

Kävin muuten vähän juoksemassa tänään - hirveen hankalaa pitkästä aikaa. Mutta kävin. Viime viikolla oli älyttömästi (työperäistä)kävelyliikuntaa, mutta juokseminen on kuningaslaji. Aina voi kävellä, mutta juosta ei voi jos sitä ei tee kokoajan. Haluaisin palata takasin kuningaslajeihin. Ensi viikolla fillaroin taas pari työmatkaa. Se on kanssa aika kuningasta (tai mun tapauksessa kuningatarta) 25 km/suunta.
Ensi viikko myös aloittaa työmatkan kautta vihdoin mun kesäloman ja sen meidän kahden viikon Roadtripin. Siitä tulee aikamoinen reissu. Matkakokemuksia sittemmin.

Hehkeää kesän alkua, raikkaita juhannuskylpyjä lempeässä suvisäässä ja ennen kaikkea romantiikkaa toivottaen.

ps. hysteeriset lauantainaurut pojan kanssa Avaran luonnon lauseesta: 'Sienien tarkoitus oli tutkijoille arvoitus', jonka saimme useaan eri muotoon kuten: Tutkijoiden tarkoitus oli sienille arvoitus, Sienien kartoitus oli tutkijoiden tarkoitus, Tutkijoiden harhautus oli sienien tarkoitus, Sienien varrastus oli tutkijoiden harrastus...jne. (taannuin.... :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti