Siirry pääsisältöön

epäarkea

Epäarki on jatkunut nyt 2,5 viikkoa. Se pitää mut tyytyväisenä.

Joo - töihin paluu kävi yllättävän kivuttomasti. Hyviä(kin) asioita tapahtui, se ehkä edesauttoi asiaa.
Tai sitten se on tää mun kertaalleen uudesti luotu skin, joka jeesaa.
Koska onhan positiivinenkin välillä arkeen ahdistunut ja kaavoihin kyllästynyt. On erinomaisen suuri ajatusvirhe, ettei positiivisesti asioihin suhtautuva joskus lipsuisi! Suorastaan rikos ajatella niin typerästi! (tähän sellainen silmää vinkkaava hymiö)
Tämä upea elokuu myös jeesaa, mahtavat ilmat! Suorastaan kuulee kun d-vitamiini kohisee kehoon. Aurinko tuo elämäni valo!
Ja fillarointi - yli 150 kilsaa tullut viimeaikoina poljettua kunnes kumi puhkesi. Köh.

Olen taas (kerran) ymmärtänyt, että olen kuin olenkin niin levoton ihminen, että mulla täytyy olla paljon kestävyysliikuntaa, jotta pysyn tyytyväisenä. Meditaatioliikunta on (niin kauan kun olen asian tajunnut) mun juttu. Pitkät fillaroinnit, pitkät juoksulenkit, piiiitkät kävelyt, pitkät joogatreenit. Kaikki pitää olla kestävää. Jätän muille hektiset suoritteet ja otan itse pitkät :)

Rakentamisrintamalle kuuluu tällä hetkellä odottelua. Asuntomme on ollut myynnissä tovin. Odotamme ja toivomme suht pikaisia kauppoja, jotta pääsisimme vielä ennen talvea tontin raivauspuuhiin. Lupa siis on, suunnitelmat valmiiksi piirretty (hyvä mun mies!) ja muutama raksatarjous on tippunut, vielä pyydetään muutamia.
'Mihinkäs teillä kiire olisikaan', totesi appiukkokin. Niin, ei olekaan, olisi vaan jo hirveän jännittävää päästä taas askel eteenpäin tässä huikeassa projektissa.

Huomenna alkaa arki-arki, jos tätä helteistä elokuuta nyt niin voi nimetä. Koulut alkaa alakoululaisella. Toinen luokka - vanha tekijä jo siis (helpotus mulle, ei tarvitse huolehtia miten se pärjää kun tietää että pärjää).
Tytär aloitti jo eilen, pääsi toiseksi priorisoimaansa jatko-opinahjoon ja on oikein iloinen siitä. Silloin minäkin olen.

Pari päivää minilomaa olen viettänyt - ei hassumpaa. Nyt kämppä kuosiin taas kerran yhtä myyntiesittelyä varten ja minä ja pikkupoika biitsille. Ei todellakaan hullumpaa! Vielä jos illalla iltajuoksuille maastoon...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

oivalluksia

Mukava marraskuu tänä vuonna! Minä - täydellisen kevät-kesä-syksy-ihminen nautin kun talvi ei ole vielä tullut. On leutoa, on aurinkoista (no välillä sataa - daa- mitä sitten). Parasta on ollut leutous, ilman hieno henkevyys :) Aamu-usvat, leudot tuulet, aurinko ja sadepisarat. (Tekiköhän Pariisi mulle jotain?) Toiset ei kestä pimeyttä, mua se ei harmita. Mua harmittaa kun tulee pakkasta, mutta kestän sen, niinkuin aina ennenkin. (enkä tottamooses usko, että tästä talvesta tulee kohdallani poikkeusta, kestän talvea vain ja ainostaan hetken, viikon-kaksi-kolme). Tosin nyt taas tänä jouluna otetaan pieniä apuja kestämiseen, viiden viikon kulttua reissu Afrikan kylkeen. Jeiiii! Jihuuu! Jippiiii! Enpäs olekaan koskaan aiemmin ollut niin etelässä.... Eilen aamupäivällä 12 kilsan lenkillä tajusin sen, siis vasta nyt - miten se juoksun flow saavutetaan. Ja nyt puhutaan minusta ja mun kropasta - teistä muista en osaa sanoa ;-) (kertokaa miten te sen saavutatte, koska kyllähän se on ihan

Ihana talvi

Parasta elämässä on se - että niin sää kuin mielikin muuttuvat. Viimeiset seitsemän päivää talvi on antanut parastaan ja tämähän on aivan älyttömän ihanaa. Kerrankin tein fiksun aikataulutuksen nuorimman koululaisen lomaviikolle (me "talvilomailimme" jo lokakuussa siellä Madeiralla, alvariinsa ei pysty reissamaan - tai me ei pystytä) ja olen päässyt tästä säästä nauttimaan. Erittäin rennolla viikko-ohjelmalla on sormensa pelissä: etätöitä - niin mulla kuin miehelläkin ja pari lomapäivää ja mulla vain yksi officepäivä (jihuu). Olin kyllä niin tämän tarpeessa. Melkein jo pursuan taas energiaa ja työideoitakin. Voisin kuvitella jaksavani jopa pääsiäiseen asti loistavasti! Seitsemänä päivänä peräkkäin on paistanut aurinko, hukun tähän ihanaan D-vitamiinin määrään. Tuo pakkanen on ihan jees, aamulla yli kaksikymmentä ja iltapäivästä nippanappa kymmenen. Seitsemän päivää, joista kuusi liikuntapäivää. Tämä on se elämä, jota minä haluan elää. 4 x 1,5h käppäilylenkkiä (aina kamera m

missikissa

Kissajuttuja. Meidän missikissa oli tänään 12 viikon tarkastuksessa ja rokotuksessa neuvolassa. Todella joo -  nykyään eläinlääkärissä käydään melkein yhtä tiuhaan kuin lasten kanssa aikanaan neuvolassa. Ajat muuttuvat ja eläimistä pidetään entistä parempaa huolta. Missi painaa nyt 1,24 kg kun löytyessään paino oli alle 500g. Sopusuhtainen, kaunis tyttö, kuin missi totesi eläinlääkäri. Niin kaunis, huokailivat kaikki muutkin eläinlääkäriaseman työntekijät. Mutta kuten aina, niin nytkin, täydellisyyttä ei ole. Meidän kauneuskuningattarellamme on synnynnäinen tai varhaisen pentuajan vika. Toisen takakoiven yksi varvas ei toimi, se on suora. Voi reppanaa. No on tämä ehkä huomattu, muttei kiinnitetty huomiota. Lääkärin mukaan kyse on vain harmittomasta kauneusvirheestä eikä varsinaista haittaa tästä suorasta varpaasta ole. Mutta voi pientä! Samalla kehittelimme löytötarinalle, jonka alkuvaiheita emme voi tietää, mahdollisia uusia dramaattisia versioita. Emot eivät kuulemma hylkää