Siirry pääsisältöön

epäarkea

Epäarki on jatkunut nyt 2,5 viikkoa. Se pitää mut tyytyväisenä.

Joo - töihin paluu kävi yllättävän kivuttomasti. Hyviä(kin) asioita tapahtui, se ehkä edesauttoi asiaa.
Tai sitten se on tää mun kertaalleen uudesti luotu skin, joka jeesaa.
Koska onhan positiivinenkin välillä arkeen ahdistunut ja kaavoihin kyllästynyt. On erinomaisen suuri ajatusvirhe, ettei positiivisesti asioihin suhtautuva joskus lipsuisi! Suorastaan rikos ajatella niin typerästi! (tähän sellainen silmää vinkkaava hymiö)
Tämä upea elokuu myös jeesaa, mahtavat ilmat! Suorastaan kuulee kun d-vitamiini kohisee kehoon. Aurinko tuo elämäni valo!
Ja fillarointi - yli 150 kilsaa tullut viimeaikoina poljettua kunnes kumi puhkesi. Köh.

Olen taas (kerran) ymmärtänyt, että olen kuin olenkin niin levoton ihminen, että mulla täytyy olla paljon kestävyysliikuntaa, jotta pysyn tyytyväisenä. Meditaatioliikunta on (niin kauan kun olen asian tajunnut) mun juttu. Pitkät fillaroinnit, pitkät juoksulenkit, piiiitkät kävelyt, pitkät joogatreenit. Kaikki pitää olla kestävää. Jätän muille hektiset suoritteet ja otan itse pitkät :)

Rakentamisrintamalle kuuluu tällä hetkellä odottelua. Asuntomme on ollut myynnissä tovin. Odotamme ja toivomme suht pikaisia kauppoja, jotta pääsisimme vielä ennen talvea tontin raivauspuuhiin. Lupa siis on, suunnitelmat valmiiksi piirretty (hyvä mun mies!) ja muutama raksatarjous on tippunut, vielä pyydetään muutamia.
'Mihinkäs teillä kiire olisikaan', totesi appiukkokin. Niin, ei olekaan, olisi vaan jo hirveän jännittävää päästä taas askel eteenpäin tässä huikeassa projektissa.

Huomenna alkaa arki-arki, jos tätä helteistä elokuuta nyt niin voi nimetä. Koulut alkaa alakoululaisella. Toinen luokka - vanha tekijä jo siis (helpotus mulle, ei tarvitse huolehtia miten se pärjää kun tietää että pärjää).
Tytär aloitti jo eilen, pääsi toiseksi priorisoimaansa jatko-opinahjoon ja on oikein iloinen siitä. Silloin minäkin olen.

Pari päivää minilomaa olen viettänyt - ei hassumpaa. Nyt kämppä kuosiin taas kerran yhtä myyntiesittelyä varten ja minä ja pikkupoika biitsille. Ei todellakaan hullumpaa! Vielä jos illalla iltajuoksuille maastoon...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

jolkottaa joogasalille

Hirveesti on vettä virrannut Tonavissa sun muissa isoissa jorpakoissa sitten viime kirjoituskerran. Mun niska-hartia-selkä-osasto on suorastaan kelpo kunnossa. Tänään kävi työergonomia-tarkastajakin tarkistamassa työpisteeni. Kaikki olisi kuulemma loistavasti kunhan saisin sen sähköisen pöydän. Saan joskus. 18 kiireellisempää on edessä jonossa. Sitä odotellessa joogaan ankarasti, nytkin on kroppa (hyvällä tavalla) kipeänä 3 h joogailuista tällä viikolla. Kokeilin normin (astanga) lisäksi aerialyogaa (=airyoga =ilmajooga) ja tykkäsin. Uusia ulottuvuuksia tulisi varmasi jos harrastaisi sitäkin säännöllisesti. Hauskinta oli lentää ja olla pussukassa rentoutumassa. Venytykset olivat lempeitä liinan avulla ja kropan omalla painolla, mutta hyvin tehokkaita. Voin suositella ja katsokaa nyt miten tunnelmallinen sali! Huvittaisi kyllä monipuolistaa joogailujani ja ottaa kivoja uusia kokeiluja sieltä sun täältä normin lisäksi. Hotjoogaa pitää kokeilla, ei kyllä välttämättä mun juttu, ko

talvitavoite

Pidettiin miehen kanssa pieni perjantain jumppahetki, kuulostaa säädyttömältä, muttei ollut :) Eli jalkakyykkyä niin, että astuu eteen vuorojaloin ja samalla toisen jalan polvella koskettaa lattiaa. (toistoja ainakin viisitoista per jalka tai niinpaljon kuin jaksaa). Kyllä tuntuu, jo toista päivää. Suosittelen ja otan itse tavaksi. Mun normit jalkakyykät ei ihan ole olleet noin tehokkaita! Päälle vähän punnerruksia ja vatsalihaksia. (niissäkään ei mitään fuskauksia tai sukupuolihelpotuksia). Nyt pitää nostaa panoksia kropan rääkkäämisen suhteen, joka on jo niin tottunut perusjuoksemiseen, puhumattakaan hyötyliikunnasta. (eilinen haravointi ei tunnu missään. pöh.) Tarvitaan voimatreeniä, vauhtitreeniä, maastotreeniä. Voimaa- vauhtia- timmiyttä. Siinähän se, sopiva talvitavoite!

kalliolle kukkulalle juoksen minä....

Trailrunning , my darlings, sai mun pohkeet pitkästä aikaa (sitten vuosiin) tukkoon ja paukkumaan. On se sen verran raskasta puuhaa, tuo metsässä, kallioilla, poluilla, pöpeliköissä ryysäily. Ja aivan mahtavaa :) Turhat työperäiset patoutumatkin häipyi hus takaviistoon ja pää oli taas joustava metsähaipakan jälkeen. Koivet kyllä huusivat apua, jonka saivat eilisessä erittäin venyttävässä joogasessiossa.   Olenko ehtinyt yhtään täällä kehuskella, että mun pääseisonta on kehittynyt jopa huimasti? En varmaankaan ole kehdannut, mutta se on. 'Onpa kaunis täysin pysty ja kapea asento', sanoi opekin. Hallitusti ja hillitysti tulen alaskin. Silti on matkaa ja opittavaa siinäkin vielä - niin kuin joogassa aina on. Kropan loputonta haastamista. Superlaji, jossa ei ole koskaan valmis. Pidän siitä ideasta.  Noistakin syistä elämä ihan vaan hymyilee tänään. Mukavahko poikkeustyöpäivä tänään ja aivan mun entisten kotikulmien liepeillä stadissa. Tuli ikävä sinne ja siihen osaan Helsinkiä